Nevşehir'de başarılı sporcular bir araya geldi

SPOR 08.04.2022 - 12:46, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir'de başarılı sporcular bir araya geldi

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yurtlarda konaklayan öğrencilerin katılımı ile Basketbol ve Badminton branşında derece yapan sporcuları Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile bir araya geldi.
    NEVŞEHİR(MHA) Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yurtlarda konaklayan öğrencilerin katılımı ile Basketbol ve Badminton branşında derece yapan sporcuları Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile bir araya geldi.    KYGM 34. İller arası Basketbol Turnuvası 3. Grup Elemelerinde 2. Olan kız takım kadrosu ve Adana’da düzenlenen KYGM İller arası Badminton Turnuvası Türkiye Finallerinde 3. Olan erkek takımı ile 4. Olan kız takımı kadrosu toplamda 20 sporcumuz ziyarette hazır bulundu.    Sporcularla turnuva hakkında detaylı bilgi alan İl Müdürü Özdemir gençleri kurumun yapmış olduğu sosyal, kültürel, sanatsal, sportif faaliyetler ve Bakanlığın projeleri hakkında bilgilendirerek tesislere davet etti.    Adana’da düzenlenen KYGM İller arası Badminton Turnuvası Türkiye Finallerinde 3. Olan erkek takımı ve 4. Olan kız takımını tebrik ederek, Nevşehir'in ev sahipliğinde düzenlenen KYGM 34. İller arası Basketbol Turnuvası 3. Grup Elemelerinde 2. Olan kız takımına Kocaeli ilinde düzenlenecek üst klasman müsabakalarında başarılar diledi. 
Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yurtlarda konaklayan öğrencilerin katılımı ile Basketbol ve Badminton branşında derece yapan sporcuları Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile bir araya geldi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yurtlarda konaklayan öğrencilerin katılımı ile Basketbol ve Badminton branşında derece yapan sporcuları Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile bir araya geldi. 

 

KYGM 34. İller arası Basketbol Turnuvası 3. Grup Elemelerinde 2. Olan kız takım kadrosu ve Adana’da düzenlenen KYGM İller arası Badminton Turnuvası Türkiye Finallerinde 3. Olan erkek takımı ile 4. Olan kız takımı kadrosu toplamda 20 sporcumuz ziyarette hazır bulundu. 

 

Sporcularla turnuva hakkında detaylı bilgi alan İl Müdürü Özdemir gençleri kurumun yapmış olduğu sosyal, kültürel, sanatsal, sportif faaliyetler ve Bakanlığın projeleri hakkında bilgilendirerek tesislere davet etti. 

 

Adana’da düzenlenen KYGM İller arası Badminton Turnuvası Türkiye Finallerinde 3. Olan erkek takımı ve 4. Olan kız takımını tebrik ederek, Nevşehir'in ev sahipliğinde düzenlenen KYGM 34. İller arası Basketbol Turnuvası 3. Grup Elemelerinde 2. Olan kız takımına Kocaeli ilinde düzenlenecek üst klasman müsabakalarında başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.