Arı kime yeşil ışık yakacak?

SİYASET 10.02.2022 - 13:48, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Arı kime yeşil ışık yakacak?

AK Partiden istifa eden ve 1 yıldır siyasi hayatına hangi partide devam edeceği sorgulanan Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'nın kararı sabırsızlıkla bekleniyor.
        NEVŞEHİR(MHA) AK Partiden istifa eden ve 1 yıldır siyasi hayatına hangi partide devam edeceği sorgulanan Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'nın kararı sabırsızlıkla bekleniyor.     İYİ Parti il başkanının konuya ilişkin sorular karşısında sık sık 'Bize güç katar" dediği Rasim Arı'nın CHP il başkanı Kamil Gülmez'den de "Çayımızı içmeye bekleriz" açıklamalarının ardından millet ittifakına nasıl bir karşılık vereceği de merak konusu.     BTP Merkez ilçe başkanının da partimize bekleriz açıklaması yaptığı Rasim Arı'nın Milletvekilliğine mi, yoksa yeniden belediye başkanlığına mı soyunacağı da belirsizliğini koruyor. Bu konuda şu ana kadar net bir açıklama yapmayan Rasim Arı'nın erken veya ara seçim iddialarının konuşulduğu bugünlerde bir açıklamada bulunması da bekleniyor.  
AK Partiden istifa eden ve 1 yıldır siyasi hayatına hangi partide devam edeceği sorgulanan Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'nın kararı sabırsızlıkla bekleniyor.

 

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Partiden istifa eden ve 1 yıldır siyasi hayatına hangi partide devam edeceği sorgulanan Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'nın kararı sabırsızlıkla bekleniyor.  

 

İYİ Parti il başkanının konuya ilişkin sorular karşısında sık sık 'Bize güç katar" dediği Rasim Arı'nın CHP il başkanı Kamil Gülmez'den de "Çayımızı içmeye bekleriz" açıklamalarının ardından millet ittifakına nasıl bir karşılık vereceği de merak konusu.  

 

BTP Merkez ilçe başkanının da partimize bekleriz açıklaması yaptığı Rasim Arı'nın Milletvekilliğine mi, yoksa yeniden belediye başkanlığına mı soyunacağı da belirsizliğini koruyor. Bu konuda şu ana kadar net bir açıklama yapmayan Rasim Arı'nın erken veya ara seçim iddialarının konuşulduğu bugünlerde bir açıklamada bulunması da bekleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.