Özgöçmen

AK Parti’den MHP ve CHP’ye bayram ziyareti

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 04.05.2022 - 18:15, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

AK Parti’den MHP ve CHP’ye bayram ziyareti

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında İl yönetimi MHP ve CHP İl Başkanlıklarına bayram ziyaretinde bulundu.
  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak MHP İl Başkanı İlhan Kaya’yı ziyaret etti. Ramazan Bayramı dolayısıyla MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetiminin bayramlarını tebrik eden İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindekiler Kaya ile bir süre sohbet etti.   AK Parti heyeti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında daha sonra ise CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve partililerin Ramazan Bayramını tebrik eden AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindekiler CHP İl Başkanı Gülmez ile bir süre sohbet etti.   AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisine Bayram münasebetiyle ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ev sahipliği için Sayın Başkanlarıma ve yönetimlerine teşekkür ederim” dedi.
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında İl yönetimi MHP ve CHP İl Başkanlıklarına bayram ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak MHP İl Başkanı İlhan Kaya’yı ziyaret etti. Ramazan Bayramı dolayısıyla MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetiminin bayramlarını tebrik eden İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindekiler Kaya ile bir süre sohbet etti.

 

AK Parti heyeti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında daha sonra ise CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve partililerin Ramazan Bayramını tebrik eden AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindekiler CHP İl Başkanı Gülmez ile bir süre sohbet etti.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisine Bayram münasebetiyle ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ev sahipliği için Sayın Başkanlarıma ve yönetimlerine teşekkür ederim” dedi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.