Sevgi Evleri'nde iftar programı düzenlendi

NEVŞEHİR 23.04.2022 - 11:02, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Sevgi Evleri'nde iftar programı düzenlendi

Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesinin öncülüğünde Kur'an kursu öğreticileri tarafından, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklara yönelik iftar programı düzenledi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesinin öncülüğünde Kur'an kursu öğreticileri tarafından, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklara yönelik iftar programı düzenledi.  Hacı Pembe Avlanmaz Kur'an İlimleri Merkezinde gerçekleştirilen iftar programına Din Hizmetleri ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Aksöz, Din Hizmetleri Uzmanı Adem Aydın, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli, gençlik koordinatörleri, Kur'an kursu öğreticileri ve din görevlilerinin yanı sıra çocuk evlerinde kalan çocuklar katıldı.  Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan küçük misafirlerle yemek öncesi ve sonrasında yakından ilgilenerek bol bol sohbet eden İl Müftülüğü personeli, oruçlarını çocuklarla birlikte açtı.  Çeşitli programlara katılmak üzere il dışında olan Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, telefonla bağlanarak iftar yemeği öncesi çocuklarla sohbet etti. 
Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesinin öncülüğünde Kur'an kursu öğreticileri tarafından, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklara yönelik iftar programı düzenledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesinin öncülüğünde Kur'an kursu öğreticileri tarafından, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklara yönelik iftar programı düzenledi. 

Hacı Pembe Avlanmaz Kur'an İlimleri Merkezinde gerçekleştirilen iftar programına Din Hizmetleri ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Aksöz, Din Hizmetleri Uzmanı Adem Aydın, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli, gençlik koordinatörleri, Kur'an kursu öğreticileri ve din görevlilerinin yanı sıra çocuk evlerinde kalan çocuklar katıldı. 

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan küçük misafirlerle yemek öncesi ve sonrasında yakından ilgilenerek bol bol sohbet eden İl Müftülüğü personeli, oruçlarını çocuklarla birlikte açtı. 

Çeşitli programlara katılmak üzere il dışında olan Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, telefonla bağlanarak iftar yemeği öncesi çocuklarla sohbet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.