Özgöçmen

Başkan Gülmez bir sordu, bin ah işitti

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 02.04.2022 - 15:37, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Gülmez bir sordu, bin ah işitti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, ilçe danışma kurulu toplantılarını sürdürüyor. Derinkuyu ilçe teşkilatında büyük bir çoğunluğu çiftçi olan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gülmez bir sordu, bin ah işitti.
    NEVŞEHİR(MHA) CHP Derinkuyu ilçe başkanlığında düzenlenen toplantıda vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinleyen İl Başkanı Kamil Gülmez, çiftçilerin ve ilçede yaşayan tüm vatandaşların son zamların altında adeta ezildiklerini, ne yapacaklarını bilemediklerini dile getirdi.     Gülmez, "AKP Hükümetinin insanlarımızı ne hale getirdiğinin adeta fotoğrafını çektik Derinkuyu ilçe danışma kurulu toplantımızda. Zira bir sorduk, bin ah işittik. Çiftçilerimiz henüz tarlaya inmediğinden daha şimdiden akaryakıta, gübreye, elektriğe gelen zammın farkında olmadıklarını, bayram sonrasında tarlaya inip ekim dikime başladıklarında asıl hazin tablo ile karşılaşacaklarından dert yandılar. Traktörünün deposunun 2 bin liraya dolduğunu belirten çiftçilerimiz bu maliyetlerle nasıl ekim dikim yapıp geçimlerini sağlayabileceklerini soruyor hükümet yetkililerine. Çiftçiyi de, bu ülkede yaşayan ne meslek yaparsa yapsın tüm vatandaşlarımızı da içerisinden çıkılmaz bir kaosa sürükleyen hükümetin ortaya çıkardığı olumsuz tablo inanın yüreklerimizi dağladı" diye konuştu.  
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, ilçe danışma kurulu toplantılarını sürdürüyor. Derinkuyu ilçe teşkilatında büyük bir çoğunluğu çiftçi olan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gülmez bir sordu, bin ah işitti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) CHP Derinkuyu ilçe başkanlığında düzenlenen toplantıda vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinleyen İl Başkanı Kamil Gülmez, çiftçilerin ve ilçede yaşayan tüm vatandaşların son zamların altında adeta ezildiklerini, ne yapacaklarını bilemediklerini dile getirdi.  

 

Gülmez, "AKP Hükümetinin insanlarımızı ne hale getirdiğinin adeta fotoğrafını çektik Derinkuyu ilçe danışma kurulu toplantımızda. Zira bir sorduk, bin ah işittik. Çiftçilerimiz henüz tarlaya inmediğinden daha şimdiden akaryakıta, gübreye, elektriğe gelen zammın farkında olmadıklarını, bayram sonrasında tarlaya inip ekim dikime başladıklarında asıl hazin tablo ile karşılaşacaklarından dert yandılar. Traktörünün deposunun 2 bin liraya dolduğunu belirten çiftçilerimiz bu maliyetlerle nasıl ekim dikim yapıp geçimlerini sağlayabileceklerini soruyor hükümet yetkililerine. Çiftçiyi de, bu ülkede yaşayan ne meslek yaparsa yapsın tüm vatandaşlarımızı da içerisinden çıkılmaz bir kaosa sürükleyen hükümetin ortaya çıkardığı olumsuz tablo inanın yüreklerimizi dağladı" diye konuştu.  

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.