Nevşehirli atletler Bakan Yardımcısı Gizligider’i ziyaret etti

GÜNCEL 28.04.2022 - 15:48, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehirli atletler Bakan Yardımcısı Gizligider’i ziyaret etti

Nevşehir Atletizm antrenörü Resül Köstekçi başkanlığında Nevşehirli atletler Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti.
  Nevşehir Atletizm Antrenörü Resül köstekçi başkanlığında Nevşehir atletizm antrenörleri ve atletizm sporcuları Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.  Antrenör Resül Köstekçi atletizm çalışmaları ve sportif başarılar hakkında Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e bilgiler verirken kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.   Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’de böylesine anlamlı bir ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederken Nevşehirli sporcuların elde etmiş olduğu başarılar ile gurur duyduklarını söyledi.   Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.  
Nevşehir Atletizm antrenörü Resül Köstekçi başkanlığında Nevşehirli atletler Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti.

 

Nevşehir Atletizm Antrenörü Resül köstekçi başkanlığında Nevşehir atletizm antrenörleri ve atletizm sporcuları Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.  Antrenör Resül Köstekçi atletizm çalışmaları ve sportif başarılar hakkında Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e bilgiler verirken kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

 

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’de böylesine anlamlı bir ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederken Nevşehirli sporcuların elde etmiş olduğu başarılar ile gurur duyduklarını söyledi.

 

Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.