Çocukların hayal güçleri bakın kar ile neler yaptırdı

NEVŞEHİR 29.01.2022 - 18:12, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Çocukların hayal güçleri bakın kar ile neler yaptırdı

Ürgüp’te kar yağışının ardından çocuklar kartopu oynayarak, kardan adam yaptılar.
    NEVŞEHİR(KHA)- Ürgüp’te kar yağışının ardından çocuklar kartopu oynayarak, kardan adam yaptılar. Kar yağışı sonrası her yer beyaza büründü. Ürgüp 15 Temmuz Mahallesi TOKİ konutlarında oturan ve kar yağışının mutluluğunu yaşayan Çetiner ailesi, çocuklar ile beraber kardan gelin yaptılar. Karın keyfini çıkaran aile ve çocuklar, tamamladıkları kardan gelin ile fotoğraf çekinerek sosyal medyada paylaştılar. Kar yağışı nedeniyle mutlu olduklarını belirten aile geçtiğimiz yıl araba, ondan önceki yıl ise kardan Eşek yaptıklarını ifade ettiler.   Kardan gelin takıları, bilezikleri, kırmızı kurdelesi ve yazması ile sosyal medyada herkesin dikkatini çekti. TOKİ konutlarında oturan aileler ve çocuklar kardan gelin ile bolca fotoğraf çekindiler.   Bahçelievler mahallesindeki çocuklarda kardan At yaparak bizlerle paylaştılar.
Ürgüp’te kar yağışının ardından çocuklar kartopu oynayarak, kardan adam yaptılar.

 

 

NEVŞEHİR(KHA)- Ürgüp’te kar yağışının ardından çocuklar kartopu oynayarak, kardan adam yaptılar.

Kar yağışı sonrası her yer beyaza büründü. Ürgüp 15 Temmuz Mahallesi TOKİ konutlarında oturan ve kar yağışının mutluluğunu yaşayan Çetiner ailesi, çocuklar ile beraber kardan gelin yaptılar. Karın keyfini çıkaran aile ve çocuklar, tamamladıkları kardan gelin ile fotoğraf çekinerek sosyal medyada paylaştılar. Kar yağışı nedeniyle mutlu olduklarını belirten aile geçtiğimiz yıl araba, ondan önceki yıl ise kardan Eşek yaptıklarını ifade ettiler.

 

Kardan gelin takıları, bilezikleri, kırmızı kurdelesi ve yazması ile sosyal medyada herkesin dikkatini çekti. TOKİ konutlarında oturan aileler ve çocuklar kardan gelin ile bolca fotoğraf çekindiler.
 

Bahçelievler mahallesindeki çocuklarda kardan At yaparak bizlerle paylaştılar.














Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.