Önce sınav ardından kemer töreni düzenlendi

SPOR 22.02.2022 - 14:19, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Önce sınav ardından kemer töreni düzenlendi

Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda Karate sporcularına 2022 yılı ilk dönem kyu/kemer sınavı ve kemer tören merasimi düzenlendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda Karate sporcularına 2022 yılı ilk dönem kyu/kemer sınavı ve kemer tören merasimi düzenlendi.    Törene İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Spor Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı katıldı.    96 sporcu ve 400 e yakın sporcu ailesinin katılımı ile yapılan merasimde Sınavı başarı ile tamamlayan 70 sporcu bir üst kemere yükseltilerek kemer ve sertifikaları teslim edilmiş olup 26 sporcu ise sertifika ile ödüllendirildi.    İl Müdürü Özdemir sporcuları, antrenörü ve ailelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 
Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda Karate sporcularına 2022 yılı ilk dönem kyu/kemer sınavı ve kemer tören merasimi düzenlendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda Karate sporcularına 2022 yılı ilk dönem kyu/kemer sınavı ve kemer tören merasimi düzenlendi. 

 

Törene İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Spor Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı katıldı. 

 

96 sporcu ve 400 e yakın sporcu ailesinin katılımı ile yapılan merasimde Sınavı başarı ile tamamlayan 70 sporcu bir üst kemere yükseltilerek kemer ve sertifikaları teslim edilmiş olup 26 sporcu ise sertifika ile ödüllendirildi. 

 

İl Müdürü Özdemir sporcuları, antrenörü ve ailelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.