Kapadokya’da gökyüzünde görsel şölen

TURİZM 16.04.2022 - 09:19, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kapadokya’da gökyüzünde görsel şölen

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gündoğumu ile birlikte havalanan sıcak hava balonları gökyüzünde görsel şölen yaşattı.
    NEVŞEHİR(KHA)- Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gündoğumu ile birlikte havalanan sıcak hava balonları gökyüzünde görsel şölen yaşattı.   Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gündoğumu ile birlikte Göreme’den havalanan sıcak hava balonları gökyüzünde görsel şölen yaşattı. Sabahın erken saatlerinde sıcak hava balon turlarına katılan yerli ve yabancı turistler gündoğumun yerden yaklaşık bin 500 yükseklikte karşılamanın mutluluğunu yaşarken balon turlarına katılamayan turistler ise gökyüzünde balonların oluşturduğu görsel şöleni fotoğrafladı. Kapadokya’da yerli ve yabancı turistlerin sıcak hava balon turlarına büyük ilgi göstermesi ile birlikte Nisan ayında balon turlarında yer kalmadığı öğrenildi.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gündoğumu ile birlikte havalanan sıcak hava balonları gökyüzünde görsel şölen yaşattı.

 

 

NEVŞEHİR(KHA)- Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gündoğumu ile birlikte havalanan sıcak hava balonları gökyüzünde görsel şölen yaşattı.

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gündoğumu ile birlikte Göreme’den havalanan sıcak hava balonları gökyüzünde görsel şölen yaşattı. Sabahın erken saatlerinde sıcak hava balon turlarına katılan yerli ve yabancı turistler gündoğumun yerden yaklaşık bin 500 yükseklikte karşılamanın mutluluğunu yaşarken balon turlarına katılamayan turistler ise gökyüzünde balonların oluşturduğu görsel şöleni fotoğrafladı.

Kapadokya’da yerli ve yabancı turistlerin sıcak hava balon turlarına büyük ilgi göstermesi ile birlikte Nisan ayında balon turlarında yer kalmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.