Özgöçmen

Çocuk kitapları fuarı ve çocuk şenliği sona eriyor

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
KÜLTÜR SANAT 28.04.2022 - 15:26, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Çocuk kitapları fuarı ve çocuk şenliği sona eriyor

Çocuklara okumayı sevdirecek, onları kitap okumaya teşvik edecek, çocuklara ve eğitime büyük katkı sağlayacak olan Nevşehir Belediyesi Çocuk Kitapları Fuarı ve Çocuk Şenliği 29 Nisan Cuma günü sona eriyor.
  Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Nevşehir’de ilk kez gerçekleştirilen fuar açıldığı günden bu yana binlerce öğrenci ve veli tarafından ziyaret edildi.   40’ı aşkın yayınevinin stant açtığı ve birçok ünlü yazarın çocuklarla ve ailelerle düzenlenen söyleşi ve imza günlerinde buluştuğu fuar son gününde yine doluydu.   Çocuklar için Hacivat Karagöz gösterileri, Kukla Show, Bubble Show, sihirbaz gösterileri, atölye çalışmaları ve çeşitli yarışmalarında düzenlendiği etkinlikler boyunca binlerce kitap ücretsiz olarak dağıtıldı.   Kitap Fuarı ve Çocuk Şenliği’nin son gününde Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde çocuklarla buluşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, bir süre çocuklarla vakit geçirdi.   Birlikte fotoğraf çektirdiği çocuklarla sohbet eden ve onlarla birlikte farklı etkinliklere katılan Savran, Nevşehir’de ilk kez düzenlenen fuara gösterilen ilgiden son derece mutlu olduğunu ifade etti.  
Çocuklara okumayı sevdirecek, onları kitap okumaya teşvik edecek, çocuklara ve eğitime büyük katkı sağlayacak olan Nevşehir Belediyesi Çocuk Kitapları Fuarı ve Çocuk Şenliği 29 Nisan Cuma günü sona eriyor.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Nevşehir’de ilk kez gerçekleştirilen fuar açıldığı günden bu yana binlerce öğrenci ve veli tarafından ziyaret edildi.

 

40’ı aşkın yayınevinin stant açtığı ve birçok ünlü yazarın çocuklarla ve ailelerle düzenlenen söyleşi ve imza günlerinde buluştuğu fuar son gününde yine doluydu.

 

Çocuklar için Hacivat Karagöz gösterileri, Kukla Show, Bubble Show, sihirbaz gösterileri, atölye çalışmaları ve çeşitli yarışmalarında düzenlendiği etkinlikler boyunca binlerce kitap ücretsiz olarak dağıtıldı.

 

Kitap Fuarı ve Çocuk Şenliği’nin son gününde Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde çocuklarla buluşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, bir süre çocuklarla vakit geçirdi.

 

Birlikte fotoğraf çektirdiği çocuklarla sohbet eden ve onlarla birlikte farklı etkinliklere katılan Savran, Nevşehir’de ilk kez düzenlenen fuara gösterilen ilgiden son derece mutlu olduğunu ifade etti.

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.