Başkan Ağca'dan çifte teşekkür

GÜNCEL 20.11.2021 - 12:08, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Ağca'dan çifte teşekkür

Merkezi Ankara'da bulunan Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca, Başkentte düzenlenen fuarda Nevşehir'i tanıtan Nevşehir ve Ürgüp belediyelerine gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Merkezi Ankara'da bulunan Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca, Başkentte düzenlenen fuarda Nevşehir'i tanıtan Nevşehir ve Ürgüp belediyelerine gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür etti.    Her iki belediyenin açtığı standı da gezen Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyeleri stantlarda sergilenen tanıtım materyalleri ile ilgili de bilgiler aldılar.    Başkan Ağca, "Başkentte memleketimizin stantlarını yerinde ziyaret ederek Nevşehir ve Ürgüp belediyesinin tanıtımlarını dinledik. Bu anlamlı programa tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Belediyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.    
Merkezi Ankara'da bulunan Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca, Başkentte düzenlenen fuarda Nevşehir'i tanıtan Nevşehir ve Ürgüp belediyelerine gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Merkezi Ankara'da bulunan Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca, Başkentte düzenlenen fuarda Nevşehir'i tanıtan Nevşehir ve Ürgüp belediyelerine gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 

 

Her iki belediyenin açtığı standı da gezen Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyeleri stantlarda sergilenen tanıtım materyalleri ile ilgili de bilgiler aldılar. 

 

Başkan Ağca, "Başkentte memleketimizin stantlarını yerinde ziyaret ederek Nevşehir ve Ürgüp belediyesinin tanıtımlarını dinledik. Bu anlamlı programa tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Belediyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.