CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hacıbektaş’a geliyor

SİYASET 15.08.2022 - 22:33, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hacıbektaş’a geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 59.Ulusal 33.Uluslarası Hacı Bektaş Veli Anma törenleri ve Kültür Sanat etkinliklerine katılmak üzere Hacıbektaş’a geliyor.
  Hacıbektaş Belediyesi tarafından bu yıl 59. Ulusal 33.Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma törenleri ve Kültür Sanat etkinliklerine katılmak üzere Hacıbektaş’a geliyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdardoğlu’nun saat 17.00’de Hacıbektaş ilçesinde olması beklenirken Kılıçddaroğlu ilk olarak Hacıbektaş Belediyesi’ni ziyaret edecek. Daha sonra Hacıbektaş Veli Müzesi’ni ziyaret etmesi beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu saat 19.30’da Kemal Kılıçdaroğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan programa katılarak bir konuşma yapacak.   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da eşlik etmesi bekleniyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 59.Ulusal 33.Uluslarası Hacı Bektaş Veli Anma törenleri ve Kültür Sanat etkinliklerine katılmak üzere Hacıbektaş’a geliyor.

 

Hacıbektaş Belediyesi tarafından bu yıl 59. Ulusal 33.Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma törenleri ve Kültür Sanat etkinliklerine katılmak üzere Hacıbektaş’a geliyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdardoğlu’nun saat 17.00’de Hacıbektaş ilçesinde olması beklenirken Kılıçddaroğlu ilk olarak Hacıbektaş Belediyesi’ni ziyaret edecek. Daha sonra Hacıbektaş Veli Müzesi’ni ziyaret etmesi beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu saat 19.30’da Kemal Kılıçdaroğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan programa katılarak bir konuşma yapacak.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da eşlik etmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.