30 Ağustos İlkokulu’nda Ebru sergisi açıldı

EĞİTİM 10.04.2022 - 17:30, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

30 Ağustos İlkokulu’nda Ebru sergisi açıldı

30 Ağustos İlkokulu öğrencileri tarafından Ebru sergisi açıldı.
  30 Ağustos İlkokulu Ebru kulübü öğretmeni Yeliz Hamurişçi’nin yıl içerisinde öğrencileri ile yaptığı ebru çalışmaları ve 30 Ağustos İlkokulu öğretmenleriyle hizmet içi eğitim vasıtasıyla yaptıkları ebru çalışmaları 30 Ağustos İlkokulunda sergilendi.   30 Ağustos İlkokulu’nda düzenlenen sergi açılışına AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  Ebru sergisi Kulüp öğretmeni Yeliz Hamurişçi’nin sergiyi gezdirmesi ve canlı ebru sanatı yapılması ile sona erdi.
30 Ağustos İlkokulu öğrencileri tarafından Ebru sergisi açıldı.

 

30 Ağustos İlkokulu Ebru kulübü öğretmeni Yeliz Hamurişçi’nin yıl içerisinde öğrencileri ile yaptığı ebru çalışmaları ve 30 Ağustos İlkokulu öğretmenleriyle hizmet içi eğitim vasıtasıyla yaptıkları ebru çalışmaları 30 Ağustos İlkokulunda sergilendi.

 

30 Ağustos İlkokulu’nda düzenlenen sergi açılışına AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  Ebru sergisi Kulüp öğretmeni Yeliz Hamurişçi’nin sergiyi gezdirmesi ve canlı ebru sanatı yapılması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.