NTB Başkanı Salaş, Nevşehir halkının Kurban Bayramını kutladı

GÜNCEL 08.07.2022 - 15:42, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

NTB Başkanı Salaş, Nevşehir halkının Kurban Bayramını kutladı

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Kurban bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.
    Başkan Salaş mesajında şu ifadelere yer verdi;  “Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşuyor olmanın manevi hazzı ve mutluluğu içerisindeyiz. Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı kurban bayramını hep birlikte karşılamanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Bayramlar; sevgi, paylaşma, dayanışma ve barış gibi insana en çok yakışan değerlerin bir arada yaşanması halinde, hayatın nasıl güzelleştiğini görmemize vesile olan; kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemizi sağlayan çok özel günlerdir.  Bu duygu ve düşüncelerle; Nevşehirli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem aziz milletimiz, hem de tüm insanlık için barışa huzura ve refaha vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.  Ayrıca, Bu özel ve mübarek günleri layığı ile yaşamayı temenni ederken, vatanın bölünmezliği, milletimizin bağımsızlığı ve ülkemizin bekası uğruna şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyor, kahraman gazilerimizi ve ailelerini minnet ve şükranla anıyorum.” dedi. 
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Kurban bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

 

 

Başkan Salaş mesajında şu ifadelere yer verdi; 

“Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşuyor olmanın manevi hazzı ve mutluluğu içerisindeyiz. Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı kurban bayramını hep birlikte karşılamanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bayramlar; sevgi, paylaşma, dayanışma ve barış gibi insana en çok yakışan değerlerin bir arada yaşanması halinde, hayatın nasıl güzelleştiğini görmemize vesile olan; kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemizi sağlayan çok özel günlerdir. 

Bu duygu ve düşüncelerle; Nevşehirli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem aziz milletimiz, hem de tüm insanlık için barışa huzura ve refaha vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

Ayrıca, Bu özel ve mübarek günleri layığı ile yaşamayı temenni ederken, vatanın bölünmezliği, milletimizin bağımsızlığı ve ülkemizin bekası uğruna şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyor, kahraman gazilerimizi ve ailelerini minnet ve şükranla anıyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.