Başkan Savran Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti

BELEDİYELER 30.09.2022 - 15:46, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Başkan Savran Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.
    Göreve başladığı ilk günden buyana toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelip, sorunları ilk ağızdan dinlemeye özen gösteren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Savran, son olarak Cuma namazı sonrasında Yeni Sanayi Sitesi 13. Blok’ta bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Sanayi esnafına “hayırlı işler” temennisinde bulunan Savran, esnafların sorun, talep ve önerilerini dinledi. Savran, esnaflara Nevşehir Belediyesi’nin devam eden ve hayata geçireceği çeşitli projeler hakkında bilgi verdi.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

 

 

Göreve başladığı ilk günden buyana toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelip, sorunları ilk ağızdan dinlemeye özen gösteren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Savran, son olarak Cuma namazı sonrasında Yeni Sanayi Sitesi 13. Blok’ta bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

Sanayi esnafına “hayırlı işler” temennisinde bulunan Savran, esnafların sorun, talep ve önerilerini dinledi. Savran, esnaflara Nevşehir Belediyesi’nin devam eden ve hayata geçireceği çeşitli projeler hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.