İHH Arama Kurtarma 7. Bölge tatbikatı gerçekleştirildi

NEVŞEHİR 28.03.2022 - 09:37, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

İHH Arama Kurtarma 7. Bölge tatbikatı gerçekleştirildi

Erciyes Dağı eteklerinde gerçekleştirilen ve gerçeğini aratmayan tatbikatta çığ tehlikesine karşı arama kurtarma faaliyetleri gerçekleştirildi.
  Nevşehir İHH Arama Kurtarma Ekipleri, Erciyes Dağı’nda ‘kış ve çığ’ tatbikatına katıldı.,   Orman yangınları, sel, deprem gibi doğal afetlerde fedakarca görev yaparak takdir toplayan Nevşehir İHH Arama Kurtarma Birimi gönüllüleri, sürekli göreve hazır olabilmek adına farklı periyotlarda eğitim ve tatbikatlara katılıyor.     İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, yaptığı açıklamada, tatbikata ev sahipliği yapan Kayseri İHH’ya teşekkür ederken, Nevşehir İHH olarak çeşitli birimler aracılığıyla faaliyetlerin artarak devam ettiğini belirtti.   Nevşehir başta olmak üzere ülke geneli ve mazlum coğrafyalarda “İyilik her zaman her yerde” sloganıyla çalışan İHH ekiplerinin, birçok alanda olduğu gibi arama-kurtarma birimi ile de olağanüstü durumlara karşı hazır olduğunu ifade etti.   Öncel, İHH Arama Kurtarma Birimi gönüllülerinin belirli dönemlerde tatbikatlara katıldığını, kamp ve eğitim çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
Erciyes Dağı eteklerinde gerçekleştirilen ve gerçeğini aratmayan tatbikatta çığ tehlikesine karşı arama kurtarma faaliyetleri gerçekleştirildi.

 

Nevşehir İHH Arama Kurtarma Ekipleri, Erciyes Dağı’nda ‘kış ve çığ’ tatbikatına katıldı.,

 

Orman yangınları, sel, deprem gibi doğal afetlerde fedakarca görev yaparak takdir toplayan Nevşehir İHH Arama Kurtarma Birimi gönüllüleri, sürekli göreve hazır olabilmek adına farklı periyotlarda eğitim ve tatbikatlara katılıyor.

 

 

İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, yaptığı açıklamada, tatbikata ev sahipliği yapan Kayseri İHH’ya teşekkür ederken, Nevşehir İHH olarak çeşitli birimler aracılığıyla faaliyetlerin artarak devam ettiğini belirtti.

 

Nevşehir başta olmak üzere ülke geneli ve mazlum coğrafyalarda “İyilik her zaman her yerde” sloganıyla çalışan İHH ekiplerinin, birçok alanda olduğu gibi arama-kurtarma birimi ile de olağanüstü durumlara karşı hazır olduğunu ifade etti.

 

Öncel, İHH Arama Kurtarma Birimi gönüllülerinin belirli dönemlerde tatbikatlara katıldığını, kamp ve eğitim çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.