Bahçeşehir Koleji’nde deprem tatbikatı yapıldı

EĞİTİM 04.03.2022 - 16:08, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Bahçeşehir Koleji’nde deprem tatbikatı yapıldı

Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü’nde 1-7 Mart “Deprem Haftası” münasebeti ile deprem tatbikatı yapıldı.
    Ülkemizin topraklarında tarih boyunca büyük acılara neden olan deprem gerçeğine, her yıl 1-7 Mart “Deprem Haftası” ile dikkat çekiliyor.   Nevşehir Bahçeşehir Koleji Yönetimi; Tüm öğretmen ve öğrencilerimizle depreme hazırlık yaparak bu konuda eğitimin önemine dikkat çekiyoruz. Bahçeşehir Koleji eğitimi önemseyenlerin ve eğitime gönül verenlerin okuludur. Başarıyı ve güzellikleri paylaşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.  
Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü’nde 1-7 Mart “Deprem Haftası” münasebeti ile deprem tatbikatı yapıldı.

 

 

Ülkemizin topraklarında tarih boyunca büyük acılara neden olan deprem gerçeğine, her yıl 1-7 Mart “Deprem Haftası” ile dikkat çekiliyor.

 

Nevşehir Bahçeşehir Koleji Yönetimi; Tüm öğretmen ve öğrencilerimizle depreme hazırlık yaparak bu konuda eğitimin önemine dikkat çekiyoruz. Bahçeşehir Koleji eğitimi önemseyenlerin ve eğitime gönül verenlerin okuludur. Başarıyı ve güzellikleri paylaşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.