Derinkuyu'da TOKİ konutları için başvurular başladı

İLÇELER 15.09.2022 - 11:14, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Derinkuyu'da TOKİ konutları için başvurular başladı

Derinkuyu ilçesinde yapılacak olan 80 TOKİ konutu için başvurular başladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu ilçesinde yapılacak olan 80 TOKİ konutu için başvurular başladı.  Konuya ilişkin Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, "Derinkuyu’muza 2.Etap Toki Konutları Hayırlı Olsun. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi açıklandı. Proje kapsamında 2. etap 80 adet sosyal konut ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut’a İl Başkanımız Sn. Ali Kemikkıran’a Millet Vekillerimiz Sn. Mustafa Açıkgöz ve Sn. Yücel Menekşe’ye şahsım ve ilçem şükranlarımı arz ediyorum. İlçemizde inşa edilecek 80 konut için başvurular başlamıştır. Başvurular 2 seçenek olarak yapılacaktır; İlçemiz Derinkuyu Ziraat Bankası Şubesinden 14.09.2022 - 31.10.2022 tarihleri arasında kabul edilecektir. E-Devlet aracılı ile 14.09.2022 - 28.10.2022 tarihleri arasında kabul edilecektir" ifadelerinde bulundu.
Derinkuyu ilçesinde yapılacak olan 80 TOKİ konutu için başvurular başladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu ilçesinde yapılacak olan 80 TOKİ konutu için başvurular başladı. 

Konuya ilişkin Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, "Derinkuyu’muza 2.Etap Toki Konutları Hayırlı Olsun. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi açıklandı. Proje kapsamında 2. etap 80 adet sosyal konut ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut’a İl Başkanımız Sn. Ali Kemikkıran’a Millet Vekillerimiz Sn. Mustafa Açıkgöz ve Sn. Yücel Menekşe’ye şahsım ve ilçem şükranlarımı arz ediyorum. İlçemizde inşa edilecek 80 konut için başvurular başlamıştır. Başvurular 2 seçenek olarak yapılacaktır; İlçemiz Derinkuyu Ziraat Bankası Şubesinden 14.09.2022 - 31.10.2022 tarihleri arasında kabul edilecektir. E-Devlet aracılı ile 14.09.2022 - 28.10.2022 tarihleri arasında kabul edilecektir" ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.