Özgöçmen

Arı hangi partiden aday olacak?

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 22.09.2022 - 10:37, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Arı hangi partiden aday olacak?

Son yerel seçimlerin ardından 21 ay süreyle görevde kalan, seçilmesinden çok görevden ayrılışı uzun süredir konuşulan Nevşehir önceki dönem belediye başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla yine siyaset gündeminin üzerinde konuşulan isimlerinden biri.
    NEVŞEHİR(MHA) Son yerel seçimlerin ardından 21 ay süreyle görevde kalan, seçilmesinden çok görevden ayrılışı uzun süredir konuşulan Nevşehir önceki dönem belediye başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla yine siyaset gündeminin üzerinde konuşulan isimlerinden biri.   Görev yaptığı süreye dair, görevden ayrılışının ardından yaşananlara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan Rasim Arı'nın hangi siyasi partiden aday olacağı da merak konusu.   Bir dönem İYİ Partiye katılacağı konuşulan ancak henüz gerçekleşmeyen Nevşehir önceki dönem belediye başkanı Rasim Arı'nın İYİ Partiye geçmesi durumunda ise sıralamaya girip giremeyeceği de konuşulan konuların başında geliyor.   En son yapılan Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Partiden birinci sıra adayı olan İş İnsanı Musa Ertaş'ın yanı sıra bu seçim döneminde bir önceki seçime oranla daha fazla aday adayının çıkması beklenen partide Rasim Arı'nın şansı ne olur?   İYİ Partiye katılmaması durumunda ise Rasim Arı'nın hangi partiden aday olacağı bugünlerde siyasi kulislerde en çok konuşulan konular arasında. Yoksa Rasim Arı bağımsız aday mı olacak? 
Son yerel seçimlerin ardından 21 ay süreyle görevde kalan, seçilmesinden çok görevden ayrılışı uzun süredir konuşulan Nevşehir önceki dönem belediye başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla yine siyaset gündeminin üzerinde konuşulan isimlerinden biri.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Son yerel seçimlerin ardından 21 ay süreyle görevde kalan, seçilmesinden çok görevden ayrılışı uzun süredir konuşulan Nevşehir önceki dönem belediye başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla yine siyaset gündeminin üzerinde konuşulan isimlerinden biri.  

Görev yaptığı süreye dair, görevden ayrılışının ardından yaşananlara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan Rasim Arı'nın hangi siyasi partiden aday olacağı da merak konusu.  

Bir dönem İYİ Partiye katılacağı konuşulan ancak henüz gerçekleşmeyen Nevşehir önceki dönem belediye başkanı Rasim Arı'nın İYİ Partiye geçmesi durumunda ise sıralamaya girip giremeyeceği de konuşulan konuların başında geliyor.  

En son yapılan Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Partiden birinci sıra adayı olan İş İnsanı Musa Ertaş'ın yanı sıra bu seçim döneminde bir önceki seçime oranla daha fazla aday adayının çıkması beklenen partide Rasim Arı'nın şansı ne olur?  

İYİ Partiye katılmaması durumunda ise Rasim Arı'nın hangi partiden aday olacağı bugünlerde siyasi kulislerde en çok konuşulan konular arasında. Yoksa Rasim Arı bağımsız aday mı olacak? 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.