Özgöçmen

Turizm sektörüne yönelik veri toplama etkinliği düzenlenecek

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 05.01.2022 - 13:21, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Turizm sektörüne yönelik veri toplama etkinliği düzenlenecek

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan Kapadokya Bölgesi Turizm Mevcut Durum Analizi kapsamında, turizm sektörü insan kaynağına ilişkin veri toplama faaliyeti gerçekleştirilecek.
       NEVŞEHİR(MHA) Ahiler Kalkınma Ajansı, 25 Ocak 2006 tarih ve 5449 no'lu "Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun" çerçevesinde, 25 Temmuz 2009 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 2009/15236 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuş olup, faaliyetlerini 4 no'lu "Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine" istinaden yürütmekte.  Ajans, bölgesel kalkınma prensipleri ile ilgili mevzuatta öngörülen yetki ve sorumlulukları doğrultusunda bölge içi ve bölge dışı gelişmişlik farklarını azaltmak üzere analiz, araştırma, eğitim, proje desteği, yatırım desteği, ulusal ve uluslararası tanıtım faaliyetleri gerçekleştirmekte.  Ajans tarafından hazırlanan Kapadokya Bölgesi Turizm Mevcut Durum Analizi kapsamında, turizm sektörü insan kaynağına ilişkin veri toplama faaliyeti gerçekleştirilecek. Faaliyet kapsamında ekte Anket Dağılımı tablosunda belirtilen sayılara uygun olarak Turizm Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulları öğrencilerine yönelik bir anket çalışması da yapılacak.    
Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan Kapadokya Bölgesi Turizm Mevcut Durum Analizi kapsamında, turizm sektörü insan kaynağına ilişkin veri toplama faaliyeti gerçekleştirilecek.

 

 

 

 NEVŞEHİR(MHA) Ahiler Kalkınma Ajansı, 25 Ocak 2006 tarih ve 5449 no'lu "Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun" çerçevesinde, 25 Temmuz 2009 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 2009/15236 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuş olup, faaliyetlerini 4 no'lu "Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine" istinaden yürütmekte. 

Ajans, bölgesel kalkınma prensipleri ile ilgili mevzuatta öngörülen yetki ve sorumlulukları doğrultusunda bölge içi ve bölge dışı gelişmişlik farklarını azaltmak üzere analiz, araştırma, eğitim, proje desteği, yatırım desteği, ulusal ve uluslararası tanıtım faaliyetleri gerçekleştirmekte. 

Ajans tarafından hazırlanan Kapadokya Bölgesi Turizm Mevcut Durum Analizi kapsamında, turizm sektörü insan kaynağına ilişkin veri toplama faaliyeti gerçekleştirilecek. Faaliyet kapsamında ekte Anket Dağılımı tablosunda belirtilen sayılara uygun olarak Turizm Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulları öğrencilerine yönelik bir anket çalışması da yapılacak.  


 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.