Başkan Ateş'ten hayırlı olsun ziyaretleri

GÜNCEL 21.02.2022 - 13:32, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Ateş'ten hayırlı olsun ziyaretleri

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, il milli eğitim müdürü Memet Polat başta olmak üzere görevlerine yeni atanan kamu kurum ve kuruluşları müdürlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
    NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, il milli eğitim müdürü Memet Polat başta olmak üzere görevlerine yeni atanan kamu kurum ve kuruluşları müdürlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.     Başkan Ateş, "Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan sayın Memet Polat, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan sayın Serdar Bayraktar, Ürgüp Mal Müdürü olarak atanan sayın Osman Oflaz, Gülşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak atanan sayın Fatma Yıldız Yaman, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan sayın Semih Kırım, Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan sayın Veli Sağır ve Ürgüp Öğretmenevi Müdürü olarak atanan sayın Suat Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Memleketimiz için özveriyle çalışan tüm müdürlerimize yeni görevlerinde üstün başarılar dileriz" dedi.  
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, il milli eğitim müdürü Memet Polat başta olmak üzere görevlerine yeni atanan kamu kurum ve kuruluşları müdürlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, il milli eğitim müdürü Memet Polat başta olmak üzere görevlerine yeni atanan kamu kurum ve kuruluşları müdürlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.  

 

Başkan Ateş, "Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan sayın Memet Polat, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan sayın Serdar Bayraktar, Ürgüp Mal Müdürü olarak atanan sayın Osman Oflaz, Gülşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak atanan sayın Fatma Yıldız Yaman, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan sayın Semih Kırım, Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan sayın Veli Sağır ve Ürgüp Öğretmenevi Müdürü olarak atanan sayın Suat Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Memleketimiz için özveriyle çalışan tüm müdürlerimize yeni görevlerinde üstün başarılar dileriz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.