Başkan Kemikkıran'dan önemli müjdeler

NEVŞEHİR 25.07.2022 - 11:32, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Kemikkıran'dan önemli müjdeler

Hafta sonunda Nevşehir'de olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Nevşehir için önemli müjdeler verdi.
    NEVŞEHİR(MHA) Hafta sonunda Nevşehir'de olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Nevşehir için önemli müjdeler verdi.   Bakanın Nevşehir için verdiği yatırım müjdelerini dile getiren AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, "Havalimanı terminal binası yenilenecek. Çevre yolu projesi tamamlanarak yapım için yatırım planına alınacak. Nevşehir - Aksaray yolu ilk etapta Acıgöl çıkışına kadar bu yıl bitirilecek. Nevşehir merkez trafik akışının düzenlenmesi ve rahatlatılması için Nevşehir Belediyemiz ile birlikte çalışacağız. Nevşehir - Ürgüp - Kayseri yolunun Nevşehir il sınırları içinde kalan kısmı yapılacak. Çeşitli İlçe ve belde yollarımızda yeni yapım ve iyileştirme çalışmaları yapılacak. Şehrimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerinde bulundu.  
Hafta sonunda Nevşehir'de olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Nevşehir için önemli müjdeler verdi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Hafta sonunda Nevşehir'de olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Nevşehir için önemli müjdeler verdi.  

Bakanın Nevşehir için verdiği yatırım müjdelerini dile getiren AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, "Havalimanı terminal binası yenilenecek. Çevre yolu projesi tamamlanarak yapım için yatırım planına alınacak. Nevşehir - Aksaray yolu ilk etapta Acıgöl çıkışına kadar bu yıl bitirilecek. Nevşehir merkez trafik akışının düzenlenmesi ve rahatlatılması için Nevşehir Belediyemiz ile birlikte çalışacağız. Nevşehir - Ürgüp - Kayseri yolunun Nevşehir il sınırları içinde kalan kısmı yapılacak. Çeşitli İlçe ve belde yollarımızda yeni yapım ve iyileştirme çalışmaları yapılacak. Şehrimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.