Madeni İşler Esnaf Sanatkârlar Odasında genel kurulu ocakta yapılacak

NEVŞEHİR 06.12.2021 - 13:41, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Madeni İşler Esnaf Sanatkârlar Odasında genel kurulu ocakta yapılacak

Nevşehir Madeni işler ve sanatkarlar odasında genel kurulu tarihi belli oldu.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Madeni işler ve sanatkarlar odasında genel kurulu tarihi belli oldu.    Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu gereğince olağan genel kurul toplantısı 02 Ocak 2022 Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 08 Ocak 2022 Cumartesi günü aynı adres ve aynı saatte gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacak.    Oda Başkanı Mehmet Pınarbaşı'nın tek listeyle yeniden aday olması beklenen genel kurulda odanın yeni yönetimi de belirlenecek.  
Nevşehir Madeni işler ve sanatkarlar odasında genel kurulu tarihi belli oldu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Madeni işler ve sanatkarlar odasında genel kurulu tarihi belli oldu. 

 

Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu gereğince olağan genel kurul toplantısı 02 Ocak 2022 Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 08 Ocak 2022 Cumartesi günü aynı adres ve aynı saatte gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacak. 

 

Oda Başkanı Mehmet Pınarbaşı'nın tek listeyle yeniden aday olması beklenen genel kurulda odanın yeni yönetimi de belirlenecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.