Ürgüp'te rüzgar aydınlatma direğini devirdi

GÜNCEL 18.04.2022 - 11:47, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ürgüp'te rüzgar aydınlatma direğini devirdi

Bugün İl Genelinde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Ortahisar Kasabası Ramada Otel yakınlarında bulunan bir aydınlatma direği devrildi.
    Olay bugün sabah saat 10:00 sıralarında İlçeye bağlı Ortahisar Kasabası yakınlarında meydana geldi.  Yol üzerinde bulunan aydınlatma direği, şiddetli rüzgarın etkisine dayanamayarak devrildi. Direğin devrilmesiyle Ürgüp- Nevşehir gidiş istikameti trafiğe kapandı. Direğin devrildiğini gören vatandaşlar durumu elektrik arıza ve jandarma ekiplerine bildirdi.   Olay yerine gelen ekipleri devrilen direğin kaldırılması için çalışma başlattı.    
Bugün İl Genelinde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Ortahisar Kasabası Ramada Otel yakınlarında bulunan bir aydınlatma direği devrildi.

 

 

Olay bugün sabah saat 10:00 sıralarında İlçeye bağlı Ortahisar Kasabası yakınlarında meydana geldi.  Yol üzerinde bulunan aydınlatma direği, şiddetli rüzgarın etkisine dayanamayarak devrildi. Direğin devrilmesiyle Ürgüp- Nevşehir gidiş istikameti trafiğe kapandı. Direğin devrildiğini gören vatandaşlar durumu elektrik arıza ve jandarma ekiplerine bildirdi.

 

Olay yerine gelen ekipleri devrilen direğin kaldırılması için çalışma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.