Özgöçmen

Başkan Gülmez'den siyasi centilmenlik örneği

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 03.05.2022 - 17:59, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Gülmez'den siyasi centilmenlik örneği

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir'de bir ilke daha imza attı.
    NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir'de bir ilke daha imza attı.   Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez'in aldığı kararla ramazan bayramı dolayısıyla AK Parti Saadet Partisi ve İYİ Parti'ye bayramlaşma ziyaretinde bulunuldu.    Partinin bayramlaşma programının ardından AK Parti il başkanlığını ziyaret eden CHP İl Başkanı ve beraberindeki parti yöneticileri AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve parti yöneticilerinin bayramlarını kutladılar.    CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, "Biz siyasi parti il başkanları ve yöneticileri bu memlekette her daim cenazelerimizde, düğünlerimizde hep bir aradayız. Nevşehir'de ilin yararına ne yapılıyorsa yan yanayız. O nedenle bu bayramdan itibaren siyasi partiler olarak bayramlaşma programlarına katılalım istedik. Bizleri ağırladıkları için AK Parti İl Başkanı Sayın Ali Kemikkıran ve parti yöneticilerine teşekkür ediyoruz" dedi.    AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, en kısa zamanda kendilerinin de Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına iade-i ziyarette bulunacaklarını belirtti.    AK Partinin ardından Saadet Partisini ve İYİ Parti il başkanlığını da ziyaret ederek İl Başkanları Ali Doğan Simit ve Ömer Ay ile partililerle bayramlaşan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, her iki il başkanı ve partililere de gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.       
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir'de bir ilke daha imza attı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir'de bir ilke daha imza attı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez'in aldığı kararla ramazan bayramı dolayısıyla AK Parti Saadet Partisi ve İYİ Parti'ye bayramlaşma ziyaretinde bulunuldu. 

 

Partinin bayramlaşma programının ardından AK Parti il başkanlığını ziyaret eden CHP İl Başkanı ve beraberindeki parti yöneticileri AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve parti yöneticilerinin bayramlarını kutladılar. 

 

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, "Biz siyasi parti il başkanları ve yöneticileri bu memlekette her daim cenazelerimizde, düğünlerimizde hep bir aradayız. Nevşehir'de ilin yararına ne yapılıyorsa yan yanayız. O nedenle bu bayramdan itibaren siyasi partiler olarak bayramlaşma programlarına katılalım istedik. Bizleri ağırladıkları için AK Parti İl Başkanı Sayın Ali Kemikkıran ve parti yöneticilerine teşekkür ediyoruz" dedi. 

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, en kısa zamanda kendilerinin de Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına iade-i ziyarette bulunacaklarını belirtti. 

 

AK Partinin ardından Saadet Partisini ve İYİ Parti il başkanlığını da ziyaret ederek İl Başkanları Ali Doğan Simit ve Ömer Ay ile partililerle bayramlaşan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, her iki il başkanı ve partililere de gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. 

 

 

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.