Ürgüp’te de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı

İLÇELER 09.03.2022 - 12:39, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ürgüp’te de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı

Ürgüp Belediyesi tarafından 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen program yoğun ilgi gördü.
   Programın açılış konuşmasını yapan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Başta Şehit ve Gazi anne ve eşleri olmak üzere, siz değerli kadınların bu özel gününü kutluyorum. Nice güzel günlerde birlikte ve beraber olabilmek ümidiyle saygılarımı, sevgilerimi ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.   TRT Halk Müziği sanatçısı Selma Geçer, birbirinden güzel eserlerinden oluşan repertuarıyla salonu dolduran kadınların beğenisini kazandı.   Konsere gelen yüzlerce kadın şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Kimi zaman hüzünlü kimi zaman hareketli şarkıları seslendiren Selma Geçer kadınları hem eğlendirdi hem de duygusal anlar yaşattı.   Konserinde Ürgüp Türkülerine de bol bol yer veren Selma Geçer, samimi bir ortamda kadınlarla iç içe keyifli dakikalar yaşattı.   Düzenlenen programda Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün eşi Melahat Aktürk tarafından çekilen kur’a ile 55 adet çeşitli hediye de sahiplerini buldu.   Programa İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Buket Ergün,  AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetimi, Kadın Daire Müdürleri, Kadın Derneklerinin Temsilcileri, Ürgüplü ve Ürgüp’te yaşayan kadınlar katıldı.  
Ürgüp Belediyesi tarafından 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen program yoğun ilgi gördü.

 

 Programın açılış konuşmasını yapan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Başta Şehit ve Gazi anne ve eşleri olmak üzere, siz değerli kadınların bu özel gününü kutluyorum. Nice güzel günlerde birlikte ve beraber olabilmek ümidiyle saygılarımı, sevgilerimi ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

 

TRT Halk Müziği sanatçısı Selma Geçer, birbirinden güzel eserlerinden oluşan repertuarıyla salonu dolduran kadınların beğenisini kazandı.

 

Konsere gelen yüzlerce kadın şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Kimi zaman hüzünlü kimi zaman hareketli şarkıları seslendiren Selma Geçer kadınları hem eğlendirdi hem de duygusal anlar yaşattı.

 

Konserinde Ürgüp Türkülerine de bol bol yer veren Selma Geçer, samimi bir ortamda kadınlarla iç içe keyifli dakikalar yaşattı.

 

Düzenlenen programda Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün eşi Melahat Aktürk tarafından çekilen kur’a ile 55 adet çeşitli hediye de sahiplerini buldu.

 

Programa İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Buket Ergün,  AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetimi, Kadın Daire Müdürleri, Kadın Derneklerinin Temsilcileri, Ürgüplü ve Ürgüp’te yaşayan kadınlar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.