Acıgöl'de Daire Amirleri Toplantısı yapıldı

İLÇELER 03.10.2022 - 11:21, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Acıgöl'de Daire Amirleri Toplantısı yapıldı

Acıgöl İlçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda İlçe daire amirleri toplantısı gerçekleştirildi.
    NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda İlçe daire amirleri toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda; kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin arttırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışının tesis edilmesi, kamu hizmetlerinde etkinlik, tasarruf ve verimliliğin arttırılması, mesai saatlerine dikkat edilmesi, kılık kıyafete özen gösterilmesi, hizmet sunumunda varsa aksayan yönlerin tespiti ve giderilmesi, emniyet ve asayiş hizmetlerinin etkin şekilde devamlılığının sağlanması konularında dikkat edilmesi ve yapılması gereken hususlar görüşüldü.      
Acıgöl İlçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda İlçe daire amirleri toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda İlçe daire amirleri toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda; kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin arttırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışının tesis edilmesi, kamu hizmetlerinde etkinlik, tasarruf ve verimliliğin arttırılması, mesai saatlerine dikkat edilmesi, kılık kıyafete özen gösterilmesi, hizmet sunumunda varsa aksayan yönlerin tespiti ve giderilmesi, emniyet ve asayiş hizmetlerinin etkin şekilde devamlılığının sağlanması konularında dikkat edilmesi ve yapılması gereken hususlar görüşüldü.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.