MHP'den Uçhisar Belediyesine ziyaret

BELEDİYELER 18.04.2024 - 10:10, Güncelleme: 18.04.2024 - 10:10
 

MHP'den Uçhisar Belediyesine ziyaret

MHP İl Başkanı Ali Akkoç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP İl Başkanı Ali Akkoç ve yönetim kurulu üyeleri 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde MHP’den Uçhisar Belediye Başkanı seçilen Abdullah Çamcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP İl Başkanı Ali Akkoç ziyarette, Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı’ya hayırlı olsun dileklerini iletirken yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu. Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı da nazik ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı Ali Akkoç ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
MHP İl Başkanı Ali Akkoç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP İl Başkanı Ali Akkoç ve yönetim kurulu üyeleri 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde MHP’den Uçhisar Belediye Başkanı seçilen Abdullah Çamcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP İl Başkanı Ali Akkoç ziyarette, Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı’ya hayırlı olsun dileklerini iletirken yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu.

Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı da nazik ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı Ali Akkoç ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.