CTC toplum merkezinde MYK sınavı 19 Mart'ta

NEVŞEHİR 13.03.2022 - 15:05, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

CTC toplum merkezinde MYK sınavı 19 Mart'ta

Nevşehir'de faaliyetlerini sürdüren CTC toplum merkezinde Mesleki Yeterlilik Kurumu sınavları 19 Mart tarihinde yapılacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de faaliyetlerini sürdüren CTC toplum merkezinde Mesleki Yeterlilik Kurumu sınavları 19 Mart tarihinde yapılacak.     Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CTC Toplum Merkezi Yöneticisi Gülderen Öztürk, "CTC olarak Nevşehir için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Mesleki eğitim projeleriyle, bireyleri güçlendirmeyi ve onlara sürdürülebilir yaşam olanakları sunabilmeyi, kalıcı geçim kaynakları edinebilmelerini amaçlamaktayız. CTC sertifikalandırma kapsamında Mesleki Yeterlilik Kurumu ( MYK ) Sınavlarını gerçekleştireceğiz. Ayrıca İş hayatında birçok kişinin ihtiyacı olan eğitimleri ve belgeleri almalarına aracı olarak Nevşehir halkının yararına elimizden geleni yapmaktayız. MYK sınavları, MEB onaylı sertifikalandırma, Meslek kursları ilk çalışmalarımızdandır. Ayrıca 19 Mart olarak belirlediğimiz MYK sınav tarihi için kayıtları almaya devam ediyoruz. Nevşehir dışında Mersin, Kırşehir, Niğde ve Aksaray'da da 19 Mart'ta sınavlarımızı gerçekleştireceğiz. MYK sınavlarımıza katılıp belgelerini alanlar KOSGEB'ten destek almak isterse danışmanlık hizmeti alabilecekler. Ayrıca işe başladıklarında 46 ay boyunca sigortaları devlet tarafından ödenecek. Ve KOSGEB'ten destek alarak işletme açmak isteyenlerin projeleri yazılacaktır" dedi.  
Nevşehir'de faaliyetlerini sürdüren CTC toplum merkezinde Mesleki Yeterlilik Kurumu sınavları 19 Mart tarihinde yapılacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de faaliyetlerini sürdüren CTC toplum merkezinde Mesleki Yeterlilik Kurumu sınavları 19 Mart tarihinde yapılacak.  

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CTC Toplum Merkezi Yöneticisi Gülderen Öztürk, "CTC olarak Nevşehir için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Mesleki eğitim projeleriyle, bireyleri güçlendirmeyi ve onlara sürdürülebilir yaşam olanakları sunabilmeyi, kalıcı geçim kaynakları edinebilmelerini amaçlamaktayız. CTC sertifikalandırma kapsamında Mesleki Yeterlilik Kurumu ( MYK ) Sınavlarını gerçekleştireceğiz. Ayrıca İş hayatında birçok kişinin ihtiyacı olan eğitimleri ve belgeleri almalarına aracı olarak Nevşehir halkının yararına elimizden geleni yapmaktayız. MYK sınavları, MEB onaylı sertifikalandırma, Meslek kursları ilk çalışmalarımızdandır. Ayrıca 19 Mart olarak belirlediğimiz MYK sınav tarihi için kayıtları almaya devam ediyoruz. Nevşehir dışında Mersin, Kırşehir, Niğde ve Aksaray'da da 19 Mart'ta sınavlarımızı gerçekleştireceğiz. MYK sınavlarımıza katılıp belgelerini alanlar KOSGEB'ten destek almak isterse danışmanlık hizmeti alabilecekler. Ayrıca işe başladıklarında 46 ay boyunca sigortaları devlet tarafından ödenecek. Ve KOSGEB'ten destek alarak işletme açmak isteyenlerin projeleri yazılacaktır" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.