Ortahisar Belediye Başkanı Ateş, Cumhurbaşkanı’ndan ödül aldı

SİYASET 16.11.2021 - 16:13, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ortahisar Belediye Başkanı Ateş, Cumhurbaşkanı’ndan ödül aldı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca Ankara’da düzenlenen gençlik festivalinde Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş ödül aldı.
    AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca Ankara’da düzenlenen gençlik festivalinde Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş ödül aldı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'ne katılarak bir konuşma yaptı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca 16-21 Kasım'da Başkent Millet Bahçesi'nde gençlere yönelik düzenlenen festival başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı festivalde, Ortahisar Belediyesi 128 belediye 283 proje arasında Halı Saha ve Yürüyüş Yolları Projesi ile ödül aldı.   AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafında “Gençlik ve Yerel Yönetimler” konulu yarışmada Gençlik Hizmetlerine Yönelik kapalı halı saha ve yürüyüş yolları projesi dereceye girerek ödüle layık görüldü. Ödülü Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.   Festivalde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Belediyelerimiz hayata geçirdikleri birçok proje ile gençlerin yanlarında olduklarını gösterdiler. Belediye Başkanlarımız gençlerimizin hayallerine ulaşmaları için her türlü desteği veriyor. Festivalimize destek veren ve ödül alan belediyelerimizi tebrik ediyorum” dedi.   Ödül töreninin ardından haber merkezimize açıklama yapan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, “ Gençlerimize verdiğimiz önem, sayın Cumhurbaşkanımızca’da onaylandı. Her daim gençlerimiz için geleceğimiz için çalışıyoruz çalışmayada devam edeceğiz.Bugün aldığımız ödülümüzü Gençliğe en çok değeri veren, belediyecilik anlayışının mimarı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almak da bizim için ayrı bir gurur ve onur meselesi" dedi.    
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca Ankara’da düzenlenen gençlik festivalinde Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş ödül aldı.

 

 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca Ankara’da düzenlenen gençlik festivalinde Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş ödül aldı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'ne katılarak bir konuşma yaptı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca 16-21 Kasım'da Başkent Millet Bahçesi'nde gençlere yönelik düzenlenen festival başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı festivalde, Ortahisar Belediyesi 128 belediye 283 proje arasında Halı Saha ve Yürüyüş Yolları Projesi ile ödül aldı.

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafında “Gençlik ve Yerel Yönetimler” konulu yarışmada Gençlik Hizmetlerine Yönelik kapalı halı saha ve yürüyüş yolları projesi dereceye girerek ödüle layık görüldü. Ödülü Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

 

Festivalde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Belediyelerimiz hayata geçirdikleri birçok proje ile gençlerin yanlarında olduklarını gösterdiler. Belediye Başkanlarımız gençlerimizin hayallerine ulaşmaları için her türlü desteği veriyor. Festivalimize destek veren ve ödül alan belediyelerimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

Ödül töreninin ardından haber merkezimize açıklama yapan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, “ Gençlerimize verdiğimiz önem, sayın Cumhurbaşkanımızca’da onaylandı. Her daim gençlerimiz için geleceğimiz için çalışıyoruz çalışmayada devam edeceğiz.Bugün aldığımız ödülümüzü Gençliğe en çok değeri veren, belediyecilik anlayışının mimarı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almak da bizim için ayrı bir gurur ve onur meselesi" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.