Başkan Özmen pazarcı kadınların günlerini kutladı

NEVŞEHİR 09.05.2022 - 15:32, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Özmen pazarcı kadınların günlerini kutladı

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, pazarcı kadınların anneler gününü kutladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, pazarcı kadınların anneler gününü kutladı.     Nevşehir pazaryerinde her hafta, iki gün süreyle pazarcılık yaparak geçimlerini sağlayan kadınların Anneler Gününü kutlayan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, "Pazaryerimizde her hafta büyük bir titizlik ve fedakarlık içerisinde, pazarcılık yaparak geçimlerini sağlayan pazarcı kadınlarımızın günlerini küçükte olsa hediyelerle kutladık. Rabbim onlara, evlatlarına, sevdiklerine bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk versin inşallah" dedi.    
Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, pazarcı kadınların anneler gününü kutladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, pazarcı kadınların anneler gününü kutladı.  

 

Nevşehir pazaryerinde her hafta, iki gün süreyle pazarcılık yaparak geçimlerini sağlayan kadınların Anneler Gününü kutlayan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, "Pazaryerimizde her hafta büyük bir titizlik ve fedakarlık içerisinde, pazarcılık yaparak geçimlerini sağlayan pazarcı kadınlarımızın günlerini küçükte olsa hediyelerle kutladık. Rabbim onlara, evlatlarına, sevdiklerine bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk versin inşallah" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.