Nevşehir protokolü, şehit ve gazi aileleri ile iftar yemeğinde buluştu

GÜNCEL 02.04.2022 - 22:40, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir protokolü, şehit ve gazi aileleri ile iftar yemeğinde buluştu

Nevşehir Valiliği tarafından Ramazan ayının ilk iftar yemeğinde Nevşehir protokolü şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.
  Nevşehir Valiliği tarafından Ramazan ayının ilk iftar yemeğinde protokol üyeleri şehit ve gazi aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Topuzlu Han’da düzenlenen iftar yemeğine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikıran, şehit ve gazi aileleri katıldı.   Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlk iftar heyecanını Şehit ve Gazi ailelerimizle yaşadık. Valiliğimiz himayelerinde, Valimiz İnci Sezer Becel ve protokol üyelerinin katılımları ile şehit ve gazi ailelerimizin onuruna iftar yemeği verildi.  Vali Becel, iftar programında, şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Nevşehir Valiliği tarafından Ramazan ayının ilk iftar yemeğinde Nevşehir protokolü şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

 

Nevşehir Valiliği tarafından Ramazan ayının ilk iftar yemeğinde protokol üyeleri şehit ve gazi aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Topuzlu Han’da düzenlenen iftar yemeğine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikıran, şehit ve gazi aileleri katıldı.

 

Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlk iftar heyecanını Şehit ve Gazi ailelerimizle yaşadık. Valiliğimiz himayelerinde, Valimiz İnci Sezer Becel ve protokol üyelerinin katılımları ile şehit ve gazi ailelerimizin onuruna iftar yemeği verildi.  Vali Becel, iftar programında, şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.