İlim Yayma Cemiyeti’nden yemekli davet

NEVŞEHİR 08.01.2022 - 17:40, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

İlim Yayma Cemiyeti’nden yemekli davet

İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanlığı 10 Ocak çalışan gazeteciler günü öncesinde gazetecileri yemekli bir toplantıda bir araya getiriyor.
    NEVŞEHİR(MHA) İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanlığı 10 Ocak çalışan gazeteciler günü öncesinde gazetecileri yemekli bir toplantıda bir araya getiriyor.   Şube Başkanı Mustafa Özdemir, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla hem gazeteci arkadaşlarımızı bir araya getirip hasbihal etmek, hem de günlerini bizzat kutlamak için 09 Ocak Pazar günü Saat 17.30'da, Uçhisar kasabasında bulunan Kadın Eli restoranında ağırlamak istedik. Davetimize icabet edecek olan gazeteci arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ederiz. Nevşehir sesi, kulağı olmak için fedakarca çalışan tüm gazeteci arkadaşlarımızın bu özel günlerini de şimdiden kutluyorum" dedi.  
İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanlığı 10 Ocak çalışan gazeteciler günü öncesinde gazetecileri yemekli bir toplantıda bir araya getiriyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanlığı 10 Ocak çalışan gazeteciler günü öncesinde gazetecileri yemekli bir toplantıda bir araya getiriyor.  

Şube Başkanı Mustafa Özdemir, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla hem gazeteci arkadaşlarımızı bir araya getirip hasbihal etmek, hem de günlerini bizzat kutlamak için 09 Ocak Pazar günü Saat 17.30'da, Uçhisar kasabasında bulunan Kadın Eli restoranında ağırlamak istedik. Davetimize icabet edecek olan gazeteci arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ederiz. Nevşehir sesi, kulağı olmak için fedakarca çalışan tüm gazeteci arkadaşlarımızın bu özel günlerini de şimdiden kutluyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.