Perili Ozanlar Vadisi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak

TURİZM 27.08.2022 - 16:41, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Perili Ozanlar Vadisi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde bulunan Perili Ozanlar Vadisi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı coşkuyla kutlanacak.
    Göreme beldesinde bulunan Perili Ozanlar Vadisi’nde Göreme Onyx’in katkılarıyla Halk Müziği Sanatçısı Turhan Alıcı sahne alacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamında Perili Ozanlar Vadisinde saat 21.00’de düzenlenecek olan etkinlik ücretsiz olmakla beraber vadi girişinde yapılacak bağışlar Göreme Eğitim Derneği’ne verilecek. Göreme Perili Ozanlar Vadisi’nde düzenlenecek olan etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, “Zafer Bayramımızın 100. yılında, Perili Ozanlar Vadisi’nde, Göreme Onyx katkıları ile Kurtuluş Savaşı’nda yaşamını yitiren ya da yaralanan binlerce kahramanımıza bir selam durmak, onları bir kez daha saygı, minnet ve gururla anmak amacıyla, Nazım Hikmet’in Kuvayı Milliye Destanı’nı türküler, şiirler ve görsellerle bezediğimiz bir etkinlik gerçekleştireceğiz.  Bu organizasyonda, değerli halk müziği sanatçımız Turhan ALICI ve ekibi sahne alacaklardır. Gösteri ücretsiz olup, vadi girişinde bir bağış kutusu bulunacaktır. Bağışlarınız Göreme Eğitim Derneği’ne bağışlanacaktır. Sizleri, hep birlikte Kuvayı Milliye’nin isimsiz kahramanlarını anmaya ve 100. yıl coşkusunu paylaşmaya davet ediyoruz” denildi.
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde bulunan Perili Ozanlar Vadisi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı coşkuyla kutlanacak.

 

 

Göreme beldesinde bulunan Perili Ozanlar Vadisi’nde Göreme Onyx’in katkılarıyla Halk Müziği Sanatçısı Turhan Alıcı sahne alacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamında Perili Ozanlar Vadisinde saat 21.00’de düzenlenecek olan etkinlik ücretsiz olmakla beraber vadi girişinde yapılacak bağışlar Göreme Eğitim Derneği’ne verilecek.
Göreme Perili Ozanlar Vadisi’nde düzenlenecek olan etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, “Zafer Bayramımızın 100. yılında, Perili Ozanlar Vadisi’nde, Göreme Onyx katkıları ile Kurtuluş Savaşı’nda yaşamını yitiren ya da yaralanan binlerce kahramanımıza bir selam durmak, onları bir kez daha saygı, minnet ve gururla anmak amacıyla, Nazım Hikmet’in Kuvayı Milliye Destanı’nı türküler, şiirler ve görsellerle bezediğimiz bir etkinlik gerçekleştireceğiz.  Bu organizasyonda, değerli halk müziği sanatçımız Turhan ALICI ve ekibi sahne alacaklardır. Gösteri ücretsiz olup, vadi girişinde bir bağış kutusu bulunacaktır. Bağışlarınız Göreme Eğitim Derneği’ne bağışlanacaktır. Sizleri, hep birlikte Kuvayı Milliye’nin isimsiz kahramanlarını anmaya ve 100. yıl coşkusunu paylaşmaya davet ediyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.