Özgöçmen

Nevşehir’de Huzur uygulaması

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
ASAYİŞ 26.02.2022 - 14:16, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir’de Huzur uygulaması

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Düzensiz Göç ile Mücadeleye yönelik Huzur Uygulaması gerçekleştirildi.
  Edinilen bilgilere göre Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince; 59 ekip ve 271 personelin katılımı ile İl genelinde “Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması” gerçekleştirildi. Nevşehir İl merkezinde yapılan uygulamada; 224 Yabancı uyruklu 401 Türk vatandaşı toplam 625 şahıs sorgulandı, 134 araç kontrol edildi, 79 metruk bina, 16 iş yeri kontrol edildi.  Karayolları Kavşağı Uygulama Noktasında Basit Yaralama suçundan aranan S.E. isimli şahıs yakalandı. Yoklama/Bakaya olarak aranan 2 şahsa gerekli tebligat yapıldı.  10 araç sürücüsüne idari trafik para cezası kesilerek 2 araç trafikten men edildi. Nevşehir’in İlçelerinde yapılan uygulamada; 62 yabancı uyruklu 508 Türk vatandaşı toplam 570 şahıs sorgulandı, 31 metruk bina kontrol edildi, 74 işyeri kontrol edilerek herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır.  
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Düzensiz Göç ile Mücadeleye yönelik Huzur Uygulaması gerçekleştirildi.

 


Edinilen bilgilere göre Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince; 59 ekip ve 271 personelin katılımı ile İl genelinde “Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması” gerçekleştirildi.


Nevşehir İl merkezinde yapılan uygulamada; 224 Yabancı uyruklu 401 Türk vatandaşı toplam 625 şahıs sorgulandı, 134 araç kontrol edildi, 79 metruk bina, 16 iş yeri kontrol edildi.


 Karayolları Kavşağı Uygulama Noktasında Basit Yaralama suçundan aranan S.E. isimli şahıs yakalandı. Yoklama/Bakaya olarak aranan 2 şahsa gerekli tebligat yapıldı.


 10 araç sürücüsüne idari trafik para cezası kesilerek 2 araç trafikten men edildi.


Nevşehir’in İlçelerinde yapılan uygulamada; 62 yabancı uyruklu 508 Türk vatandaşı toplam 570 şahıs sorgulandı, 31 metruk bina kontrol edildi, 74 işyeri kontrol edilerek herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır.











 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.