Nevşehir HEM yeni yerine taşınıyor

NEVŞEHİR 01.08.2022 - 12:38, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir HEM yeni yerine taşınıyor

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi önümüzdeki günlerde yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitim Merkezi önümüzdeki günlerde yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.   Şehit Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi çok yakında Yeni Mahallede, eski Maltepe Dershanesinin bulunduğu binada hizmet vermeye başlayacak. Taşınma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Halk Eğitim Merkezi yapılan tadilatın ardından söz konusu binada hizmet verecek.   Bilindiği üzere söz konusu bina uzun yıllar FETÖ'cülerin eğitim adı altında gençleri zehirledikleri bir mekan olarak kullanılmış, hain darbe girişiminin ardından devletçe binaya el konulmuştu.  
Nevşehir Halk Eğitim Merkezi önümüzdeki günlerde yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitim Merkezi önümüzdeki günlerde yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.  

Şehit Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi çok yakında Yeni Mahallede, eski Maltepe Dershanesinin bulunduğu binada hizmet vermeye başlayacak. Taşınma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Halk Eğitim Merkezi yapılan tadilatın ardından söz konusu binada hizmet verecek.  

Bilindiği üzere söz konusu bina uzun yıllar FETÖ'cülerin eğitim adı altında gençleri zehirledikleri bir mekan olarak kullanılmış, hain darbe girişiminin ardından devletçe binaya el konulmuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.