Uçhisar’da mezar duvarları yenileniyor

BELEDİYELER 05.04.2022 - 15:50, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Uçhisar’da mezar duvarları yenileniyor

Uçhisar Belediyesi tarafından kasaba mezarlığı çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları yapıldı.
    Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü faaliyetlere ara vermeden devam ediyor.  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün talimatları sonucunda mezarlık çevre duvarı belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları ile yenilendi.   Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, “Vatandaşlarımızın, ebediyete intikal eden yakınlarını daha temiz ve düzenli ortamda ziyaret etmeleri için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra mezarlık çevre duvarı yenileme çalışmasını da ekiplerimiz ile sürdürüyoruz. Kasabamıza hayırlı olsun” dedi.
Uçhisar Belediyesi tarafından kasaba mezarlığı çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları yapıldı.

 

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü faaliyetlere ara vermeden devam ediyor.  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün talimatları sonucunda mezarlık çevre duvarı belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları ile yenilendi.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, “Vatandaşlarımızın, ebediyete intikal eden yakınlarını daha temiz ve düzenli ortamda ziyaret etmeleri için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra mezarlık çevre duvarı yenileme çalışmasını da ekiplerimiz ile sürdürüyoruz. Kasabamıza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.