Savran, Nevşehir Belediyespor U-16 takımını antrenmanda yalnız bırakmadı

SPOR 21.10.2021 - 18:18, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Savran, Nevşehir Belediyespor U-16 takımını antrenmanda yalnız bırakmadı

Nevşehir Belediyespor U-16 futbol takımı antrenmanlarını 2 nolu çim futbol sahasında sürdürüyor.
  Nevşehir Belediyespor U-16 futbol takımı antrenör Şakir Topoğlu ve Mustafa Kaya yönetiminde 2 nolu çim futbol sahasında sürdürüyor. Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’da antrenman yapan U-16 futbol takımını ziyaret ederek buradan antrenötler Şakir Topoğlu ve Mustafa Kaya’dan çalışmalar hakkında bilgiler alırken futbolcular ile de bir süre görüştü. Belediye Başkanı Savran genç futbolcular ile bir araya gelerek Nevşehir Belediyespor’un artık ileriye daha iyi bakabildiğini bunu da genç sporculara borçlu olduklarını ifade etti.   Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan U-16 takımın ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından sahadan ayrıldı.  
Nevşehir Belediyespor U-16 futbol takımı antrenmanlarını 2 nolu çim futbol sahasında sürdürüyor.

 

Nevşehir Belediyespor U-16 futbol takımı antrenör Şakir Topoğlu ve Mustafa Kaya yönetiminde 2 nolu çim futbol sahasında sürdürüyor. Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’da antrenman yapan U-16 futbol takımını ziyaret ederek buradan antrenötler Şakir Topoğlu ve Mustafa Kaya’dan çalışmalar hakkında bilgiler alırken futbolcular ile de bir süre görüştü. Belediye Başkanı Savran genç futbolcular ile bir araya gelerek Nevşehir Belediyespor’un artık ileriye daha iyi bakabildiğini bunu da genç sporculara borçlu olduklarını ifade etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan U-16 takımın ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından sahadan ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.