Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Polat'dan Salaş'a İade-i ziyaret

NEVŞEHİR 12.05.2022 - 08:50, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Polat'dan Salaş'a İade-i ziyaret

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'a iade-i ziyarette bulundu.
    Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat'ı makamında ağırladı.   Nevşehir Ticaret Borsası’na iade-i ziyarette bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Polat, Kurumun bugüne kadar eğitime verdiği destek ve katkılar için Başkan İbrahim Salaş’a teşekkür etti.   Karşılıklı fikir alışverişi, ortak projelerin geliştirilmesi ve yeni dönemde yapılması planlanan projelerin görüşüldüğü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, İl Müdürü Memet Polat'a çalışmalarında başarılar diledi.   Ziyaret İyi dilek ve hayır temennilerle günün anısına çekilen hatıra fotoğraf ile son buldu.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'a iade-i ziyarette bulundu.

 

 

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat'ı makamında ağırladı.

 

Nevşehir Ticaret Borsası’na iade-i ziyarette bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Polat, Kurumun bugüne kadar eğitime verdiği destek ve katkılar için Başkan İbrahim Salaş’a teşekkür etti.

 

Karşılıklı fikir alışverişi, ortak projelerin geliştirilmesi ve yeni dönemde yapılması planlanan projelerin görüşüldüğü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, İl Müdürü Memet Polat'a çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyaret İyi dilek ve hayır temennilerle günün anısına çekilen hatıra fotoğraf ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.