Serbest seramik şekillendirme kursu açılacak

İLÇELER 16.09.2022 - 11:59, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Serbest seramik şekillendirme kursu açılacak

Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde serbest seramik şekillendirme kursu kayıtları başladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde serbest seramik şekillendirme kursu kayıtları başladı.   18 yaş üzeri tüm yetişkinlerin başvuruda bulunabilecekleri kurs 03 Ekim 2022 Pazartesi günü başlayacak. 02 Aralık 2022 Cuma günün tamamlanması planlanan kursa başvuruda bulunmak ve kayıt yaptırmak isteyenlerin Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaatta bulunmaları istendi.  
Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde serbest seramik şekillendirme kursu kayıtları başladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde serbest seramik şekillendirme kursu kayıtları başladı.  

18 yaş üzeri tüm yetişkinlerin başvuruda bulunabilecekleri kurs 03 Ekim 2022 Pazartesi günü başlayacak. 02 Aralık 2022 Cuma günün tamamlanması planlanan kursa başvuruda bulunmak ve kayıt yaptırmak isteyenlerin Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaatta bulunmaları istendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.