Pazaryerinde yürüyen merdiven yeniden hizmette

NEVŞEHİR 11.02.2022 - 12:23, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Pazaryerinde yürüyen merdiven yeniden hizmette

Türkiye'nin en modern pazar yerlerinden biri olan Nevşehir Pazaryerinde bir süredir arızalı olmasından dolayı hizmet veremeyen yürüyen merdiven onarıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Türkiye'nin en modern pazar yerlerinden biri olan Nevşehir Pazaryerinde bir süredir arızalı olmasından dolayı hizmet veremeyen yürüyen merdiven onarıldı.     Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, pazaryeri içerisinden otopark alanına inen ve vatandaşın pazaryerinden aldığı ürünleri kapalı otopark alanına rahatlıkla ulaştırabilmesine zemin hazırlayan yürüyen merdivenin onarılmasından dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'a ve emeği geçenlere teşekkür etti.     Nevşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde Nevşehir Pazaryerinden halkın en kaliteli hizmeti alabilmesi için gayret sarf ettiklerini belirten Oda Başkanı Selim Özmen, "Bir süredir arızalı olan ve Nevşehir belediyemiz ekiplerince onarımı tamamlanan yürüyen merdivenimiz bu haftadan itibaren yeniden halkımızın kullanımına sunuluyor. Vatandaşımız 200 araçlık otopark alanımıza aldığı ürünleri rahatlıkla ulaştırabilecek. Bu hizmetin yeniden verilebilmesini sağlayan Nevşehir Belediyemize, Başkanımız Sayın Mehmet Savran'a teşekkürlerimizi iletiyoruz" diye konuştu.    
Türkiye'nin en modern pazar yerlerinden biri olan Nevşehir Pazaryerinde bir süredir arızalı olmasından dolayı hizmet veremeyen yürüyen merdiven onarıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye'nin en modern pazar yerlerinden biri olan Nevşehir Pazaryerinde bir süredir arızalı olmasından dolayı hizmet veremeyen yürüyen merdiven onarıldı.  

 

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, pazaryeri içerisinden otopark alanına inen ve vatandaşın pazaryerinden aldığı ürünleri kapalı otopark alanına rahatlıkla ulaştırabilmesine zemin hazırlayan yürüyen merdivenin onarılmasından dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'a ve emeği geçenlere teşekkür etti.  

 

Nevşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde Nevşehir Pazaryerinden halkın en kaliteli hizmeti alabilmesi için gayret sarf ettiklerini belirten Oda Başkanı Selim Özmen, "Bir süredir arızalı olan ve Nevşehir belediyemiz ekiplerince onarımı tamamlanan yürüyen merdivenimiz bu haftadan itibaren yeniden halkımızın kullanımına sunuluyor. Vatandaşımız 200 araçlık otopark alanımıza aldığı ürünleri rahatlıkla ulaştırabilecek. Bu hizmetin yeniden verilebilmesini sağlayan Nevşehir Belediyemize, Başkanımız Sayın Mehmet Savran'a teşekkürlerimizi iletiyoruz" diye konuştu.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.