Gençler Kapadokya'yı keşfetti

NEVŞEHİR 09.09.2022 - 10:07, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Gençler Kapadokya'yı keşfetti

Seyahatsever Projesi çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda ücretsiz konaklayan gençler, Kapadokya’yı keşfettiler.
    NEVŞEHİR(MHA) Seyahatsever Projesi çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda ücretsiz konaklayan gençler, Kapadokya’yı keşfettiler.  Geçmişinde birçok medeniyete ev sahipliği yapan Nevşehir, ören yerleri ve doğal güzellikleri ile genç misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilen Seyahatsever Projesi ile gençler, Nevşehir genelinde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı GSB yurtlarda üç gün boyunca ücretsiz olarak konakladılar. Gençlerin, yaz aylarını etkin bir şekilde hareket halinde geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje, 15 Temmuz - 5 Eylül tarihleri arasında uygulandı.  Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra mistik ve fantastik havasıyla cazibe merkezlerinden olan Nevşehir, kapılarını genç misafirlerine açarken, 15 Temmuz itibariyle başlayan projeye gençlerden ilgi yoğun oldu. Proje çerçevesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kapadokya Yurdu A ve B bloğuna projenin başladığı günden bu yana toplam 1.139 genç konaklamak için Nevşehir’i tercih etti.  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Seyahatsever Projesi çerçevesinde seyahatlerini Dünyanın en eşsiz bölgesi olarak kabul edilen Kapadokya’da geçiren gençler tatilin keyfini çıkarırken hem şehri keşfediyor hem de doyasıya geziyor. Özellikle gün doğumunu ve gün batımını vadilerimizde yerinde takip eden gençler, bölgenin doğal güzelliklerini de keşfetme fırsatını buldular. 
Seyahatsever Projesi çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda ücretsiz konaklayan gençler, Kapadokya’yı keşfettiler.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Seyahatsever Projesi çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda ücretsiz konaklayan gençler, Kapadokya’yı keşfettiler. 

Geçmişinde birçok medeniyete ev sahipliği yapan Nevşehir, ören yerleri ve doğal güzellikleri ile genç misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilen Seyahatsever Projesi ile gençler, Nevşehir genelinde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı GSB yurtlarda üç gün boyunca ücretsiz olarak konakladılar. Gençlerin, yaz aylarını etkin bir şekilde hareket halinde geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje, 15 Temmuz - 5 Eylül tarihleri arasında uygulandı. 

Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra mistik ve fantastik havasıyla cazibe merkezlerinden olan Nevşehir, kapılarını genç misafirlerine açarken, 15 Temmuz itibariyle başlayan projeye gençlerden ilgi yoğun oldu. Proje çerçevesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kapadokya Yurdu A ve B bloğuna projenin başladığı günden bu yana toplam 1.139 genç konaklamak için Nevşehir’i tercih etti. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Seyahatsever Projesi çerçevesinde seyahatlerini Dünyanın en eşsiz bölgesi olarak kabul edilen Kapadokya’da geçiren gençler tatilin keyfini çıkarırken hem şehri keşfediyor hem de doyasıya geziyor. Özellikle gün doğumunu ve gün batımını vadilerimizde yerinde takip eden gençler, bölgenin doğal güzelliklerini de keşfetme fırsatını buldular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.