Başkan Özmen 'Atatürk, tarihin tanıklık ettiği eşsiz lider'

NEVŞEHİR 10.11.2021 - 12:39, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Özmen 'Atatürk, tarihin tanıklık ettiği eşsiz lider'

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; ebediyete irtihalinin yıl dönümünde; saygı, rahmet ve şükranla andıklarını söyledi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; ebediyete irtihalinin yıl dönümünde; saygı, rahmet ve şükranla andıklarını söyledi.    Başkan Özmen, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihin tanıklık ettiği üstün kabiliyetleri ve eşsiz liderliğiyle milletimizin içinde bulunduğu karanlıkları aydınlığa çevirdi. Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde hayat bulan farklılıklarımızla birlikte, kardeşçe ve ahenkle nasıl yaşayabileceğimizi tüm dünyaya gösterdi. Tek devlet ve tek millet olarak kayıtsız şartsız egemenliğimize, demokratik bir hukuk devleti olarak muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefimize milletimizi yeniden inandırdı. Milli ve manevi kültürümüze sahip çıkarak, kadim medeniyetimizin ihyası ve inşasına kaldığımız yerden devam etmemizi sağladı. “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” diyerek yolumuzu ve yönümüzü çizdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.
Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; ebediyete irtihalinin yıl dönümünde; saygı, rahmet ve şükranla andıklarını söyledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; ebediyete irtihalinin yıl dönümünde; saygı, rahmet ve şükranla andıklarını söyledi. 

 

Başkan Özmen, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihin tanıklık ettiği üstün kabiliyetleri ve eşsiz liderliğiyle milletimizin içinde bulunduğu karanlıkları aydınlığa çevirdi. Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde hayat bulan farklılıklarımızla birlikte, kardeşçe ve ahenkle nasıl yaşayabileceğimizi tüm dünyaya gösterdi. Tek devlet ve tek millet olarak kayıtsız şartsız egemenliğimize, demokratik bir hukuk devleti olarak muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefimize milletimizi yeniden inandırdı. Milli ve manevi kültürümüze sahip çıkarak, kadim medeniyetimizin ihyası ve inşasına kaldığımız yerden devam etmemizi sağladı. “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” diyerek yolumuzu ve yönümüzü çizdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.