İHH yardım tırı mazlumlar için hazırlanıyor

NEVŞEHİR 31.01.2022 - 10:50, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

İHH yardım tırı mazlumlar için hazırlanıyor

Nevşehir’de İHH İnsani Yardım Derneğince başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.
    Sınırın diğer tarafında Suriye’deki güvenli bölgeye yerleştirilen yaklaşık bir milyon insan, savaşın doğurduğu sorunların yanı sıra şimdi de zorlu kış şartlarıyla mücadele ediyor.   Derme çatma çadırlarda yaşam mücadelesi veren binlerce, çocuk, genç ihtiyar için Nevşehir’de başlatılan kampanya hızla sürüyor.   Hayırseverlerin destekleriyle toplanan battaniye, bot, mont gibi kışlık ihtiyaçlar önümüzdeki günlerde bölgeye sevk edilecek.   Nevşehir’in yanı sıra Ürgüp, Acıgöl ve Derinkuyu başta olmak üzere ilçelerde de devam eden çalışmaya hayırseverler desteklerine devam ediyor.   İHH Nevşehir başkanı Baki Öncel, savaş mağduru binlerce mazlum Müslümanın kış şartlarında çadırlar içinde hayatta kalmaya çalıştığını belirterek, katkı sunanlara teşekkür etti.   Yardım kampanyasına destek olmak isteyenler 0535 9327125 numaralı telefondan bilgi alabilir.
Nevşehir’de İHH İnsani Yardım Derneğince başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.

 

 

Sınırın diğer tarafında Suriye’deki güvenli bölgeye yerleştirilen yaklaşık bir milyon insan, savaşın doğurduğu sorunların yanı sıra şimdi de zorlu kış şartlarıyla mücadele ediyor.

 

Derme çatma çadırlarda yaşam mücadelesi veren binlerce, çocuk, genç ihtiyar için Nevşehir’de başlatılan kampanya hızla sürüyor.

 

Hayırseverlerin destekleriyle toplanan battaniye, bot, mont gibi kışlık ihtiyaçlar önümüzdeki günlerde bölgeye sevk edilecek.

 

Nevşehir’in yanı sıra Ürgüp, Acıgöl ve Derinkuyu başta olmak üzere ilçelerde de devam eden çalışmaya hayırseverler desteklerine devam ediyor.

 

İHH Nevşehir başkanı Baki Öncel, savaş mağduru binlerce mazlum Müslümanın kış şartlarında çadırlar içinde hayatta kalmaya çalıştığını belirterek, katkı sunanlara teşekkür etti.

 

Yardım kampanyasına destek olmak isteyenler 0535 9327125 numaralı telefondan bilgi alabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.