Hayırsever Adem Köybaşı Afrika’da su kuyu açtırdı

NEVŞEHİR 31.10.2022 - 19:16, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Hayırsever Adem Köybaşı Afrika’da su kuyu açtırdı

Nevşehirli hayırsever iş insanı Adem Köybaşı, İHH aracılığıyla Afrika’da su kuyusu açtırdı.
    Nevşehir İHH tarafından düzenlenen bağış kampanyaları ve mazlumlar yararına gerçekleştirilen projelere desteği her fırsatta gösteren hayırsever Adem Köybaşı, Kenya’nın kırsal yerleşim yerlerinden birinde onlarca insanın yüzünü güldürdü.   Su sıkıntısı yaşanan insanların ve besledikleri canlıların suya erişimin çok zor koşullarda sağlandığı bir beldeye açılan “Semiha Köybaşı ve Adem Köybaşı Su Kuyusu” bölge halkını mutlu etti.   İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, açılan su kuyusunun fotoğrafı ile koordinat bilgilerinin yer aldığı tabloyu Köybaşı’ya teslim etti.   Öncel, yaptığı açıklamada, su kuyusundan 500’den fazla kişinin yanı sıra diğer canlıların da yararlanacağını söyledi.   Adem ve Semiha Köybaşına çiftine yaptıkları hayırdan dolayı teşekkür eden Öncel; “Su hayattır cümlesini hepimiz ifade ediyoruz ancak Afrika’da kuru topraklarda bir yudum suya ulaşmanın neredeyse mümkün olmadığı yerlerde suyun hayat anlamına geldiği çok net anlaşılıyor. İHH olarak su kuyuları açtırarak insanları temiz içme suyuna ulaştırmaya devam ediyoruz. Yürütülen bağış kampanyalarına her defasında destek olan kıymetli Adem Köybaşı Beyefendi ve değerli eşleri Semiha hanıma su kuyusu dolayısıyla birkez daha teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı ve memnun olsun. Bundan sonra isimleri suya kavuşan insanların dillerinde dua olarak sürekli hatırlanacak” diye konuştu.     İhtiyaç duyulan bölgelerde su kuyusu açma konusunda bilgi almak isteyenler:  Nevşehir İHH İrtibat: 0535 932 71 25  
Nevşehirli hayırsever iş insanı Adem Köybaşı, İHH aracılığıyla Afrika’da su kuyusu açtırdı.

 

 

Nevşehir İHH tarafından düzenlenen bağış kampanyaları ve mazlumlar yararına gerçekleştirilen projelere desteği her fırsatta gösteren hayırsever Adem Köybaşı, Kenya’nın kırsal yerleşim yerlerinden birinde onlarca insanın yüzünü güldürdü.
 
Su sıkıntısı yaşanan insanların ve besledikleri canlıların suya erişimin çok zor koşullarda sağlandığı bir beldeye açılan “Semiha Köybaşı ve Adem Köybaşı Su Kuyusu” bölge halkını mutlu etti.
 
İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, açılan su kuyusunun fotoğrafı ile koordinat bilgilerinin yer aldığı tabloyu Köybaşı’ya teslim etti.
 
Öncel, yaptığı açıklamada, su kuyusundan 500’den fazla kişinin yanı sıra diğer canlıların da yararlanacağını söyledi.
 
Adem ve Semiha Köybaşına çiftine yaptıkları hayırdan dolayı teşekkür eden Öncel; “Su hayattır cümlesini hepimiz ifade ediyoruz ancak Afrika’da kuru topraklarda bir yudum suya ulaşmanın neredeyse mümkün olmadığı yerlerde suyun hayat anlamına geldiği çok net anlaşılıyor. İHH olarak su kuyuları açtırarak insanları temiz içme suyuna ulaştırmaya devam ediyoruz. Yürütülen bağış kampanyalarına her defasında destek olan kıymetli Adem Köybaşı Beyefendi ve değerli eşleri Semiha hanıma su kuyusu dolayısıyla birkez daha teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı ve memnun olsun. Bundan sonra isimleri suya kavuşan insanların dillerinde dua olarak sürekli hatırlanacak” diye konuştu.
 
 
İhtiyaç duyulan bölgelerde su kuyusu açma konusunda bilgi almak isteyenler: 
Nevşehir İHH İrtibat: 0535 932 71 25

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.