Açıkgöz, “Başımızın tacısınız”

NEVŞEHİR 16.09.2022 - 11:45, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Açıkgöz, “Başımızın tacısınız”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Vatan Şehitleri Derneğinin sohbet toplantısına katıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Vatan Şehitleri Derneğinin sohbet toplantısına katıldı.   Toplantıda hem Şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını dinleyen, hem de sosyal konut projesiyle ilgili de bilgiler veren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı TOKİ müjdesinde Türkiye geneli ‘Şehit yakınlarımıza ve gazilerimize 12 bin 500 konut kontenjanı ve şehrimizde yapılacak sosyal konutlarda da belli bir oranda sizlere kontenjan ayırıyoruz. Ne yapsak hakkınız ödenmez bunu da biliyoruz. Sizlerin Emrindeyiz. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet uğrunda canlarını feda eden kahraman şehitlerimize; kendilerini siper eden fedakâr gazilerimize ve siz eli öpülesi ailelerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah, hepinizden razı olsun" dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Vatan Şehitleri Derneğinin sohbet toplantısına katıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Vatan Şehitleri Derneğinin sohbet toplantısına katıldı.  

Toplantıda hem Şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını dinleyen, hem de sosyal konut projesiyle ilgili de bilgiler veren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı TOKİ müjdesinde Türkiye geneli ‘Şehit yakınlarımıza ve gazilerimize 12 bin 500 konut kontenjanı ve şehrimizde yapılacak sosyal konutlarda da belli bir oranda sizlere kontenjan ayırıyoruz. Ne yapsak hakkınız ödenmez bunu da biliyoruz. Sizlerin Emrindeyiz. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet uğrunda canlarını feda eden kahraman şehitlerimize; kendilerini siper eden fedakâr gazilerimize ve siz eli öpülesi ailelerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah, hepinizden razı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.