AK Parti teşkilatlarında Uğur Işılak heyecanı

GÜNCEL 18.03.2022 - 12:09, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

AK Parti teşkilatlarında Uğur Işılak heyecanı

AK Parti Nevşehir teşkilatlarında Mahalle Akademisi’nde Uğur Işılak ile heyecan devam ediyor.
  AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen programda sırada mahalle başkanları ve yönetimlerinin yer aldığı “Teşkilat Akademisi Mahalle Yönetimleri” var.   AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen; “Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubuna 3 ay süren eğitimler verdik. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından verildi. AK Parti ailesi olarak geçtiğimiz 3 ay içerisinde Türkiye’nin her köşesinde adı eğitim de olsa bir araya gelmenin ve sayın Cumhurbaşkanımızın sürekli ifade ettiği üzere “bir olmanın, iri olmanın, diri olmanın” sevincini yaşadık. İl ve ilçe yöneticilerinin eğitimini tamamlayan partimiz şimdi de Mahalle Başkanları ve Yönetimlerini eğitim programına alıyor." dedi.   “Teşkilat Akademisi Mahalle” Eğitim Programı 81 ilde 32.091 mahalleyi kapsayacak şekilde 170 ayrı lokasyonda gerçekleştirilecek. Program neticesinde toplam 138.821 mahalle yönetimimize (ana kademe-kadın kolları-gençlik kolları olmak üzere 3 kademe) eğitim verilmesi hedefleniyor. Dersler illerimizin durumuna göre Cumartesi ve Pazar günleri her ilde tek gün eğitim şeklinde gerçekleştiriliyor. Her ilde toplam 4 ders veriliyor. Eğitimler 5 Mart tarihinde başladı. 8 haftalık bir programın ardından sona erecek.   Dersler: Teşkilatçılık: Tecrübe Paylaşımı Siyasal İletişim ve Yeni Medya Kişisel Gelişim: Etkili İletişim Motivasyon   Teşkilat Akademisi’ne katılımcılar Uğur Işılak Motivasyon Ali Ercoşkun Teşkilatçılık Tecrübe Paylaşımı, Tarkan Zengin Etkili İletişim Hikmet Genç Siyasal İletişim ve Yeni Medya
AK Parti Nevşehir teşkilatlarında Mahalle Akademisi’nde Uğur Işılak ile heyecan devam ediyor.

 

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen programda sırada mahalle başkanları ve yönetimlerinin yer aldığı “Teşkilat Akademisi Mahalle Yönetimleri” var.

 

AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen; “Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubuna 3 ay süren eğitimler verdik. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından verildi. AK Parti ailesi olarak geçtiğimiz 3 ay içerisinde Türkiye’nin her köşesinde adı eğitim de olsa bir araya gelmenin ve sayın Cumhurbaşkanımızın sürekli ifade ettiği üzere “bir olmanın, iri olmanın, diri olmanın” sevincini yaşadık. İl ve ilçe yöneticilerinin eğitimini tamamlayan partimiz şimdi de Mahalle Başkanları ve Yönetimlerini eğitim programına alıyor." dedi.

 

“Teşkilat Akademisi Mahalle” Eğitim Programı 81 ilde 32.091 mahalleyi kapsayacak şekilde 170 ayrı lokasyonda gerçekleştirilecek. Program neticesinde toplam 138.821 mahalle yönetimimize (ana kademe-kadın kolları-gençlik kolları olmak üzere 3 kademe) eğitim verilmesi hedefleniyor. Dersler illerimizin durumuna göre Cumartesi ve Pazar günleri her ilde tek gün eğitim şeklinde gerçekleştiriliyor. Her ilde toplam 4 ders veriliyor. Eğitimler 5 Mart tarihinde başladı. 8 haftalık bir programın ardından sona erecek.

 

Dersler:

Teşkilatçılık: Tecrübe Paylaşımı

Siyasal İletişim ve Yeni Medya

Kişisel Gelişim: Etkili İletişim

Motivasyon

 

Teşkilat Akademisi’ne katılımcılar

Uğur Işılak Motivasyon

Ali Ercoşkun Teşkilatçılık Tecrübe Paylaşımı,

Tarkan Zengin Etkili İletişim

Hikmet Genç Siyasal İletişim ve Yeni Medya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.