Başkan Altınışık'tan 30 Ağustos kutlaması

GÜNCEL 30.08.2022 - 14:07, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Altınışık'tan 30 Ağustos kutlaması

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık,30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık,30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.  Altınışık, “Aziz vatan topraklarına kasteden, milletin birliği ve dirliğine hançer saplamak isteyenleri tüm zor şartlara rağmen denize döken Mustafa Kemal ruhu, özgür ve bağımsız yaşama arzusunun tarihe altın harflerle kazınmış halidir. Türk Milleti'ne kasteden güruh bilmelidir ki; yeniden çizilecek sınırlarımız, parçalara ayrılacak vatan toprağımız, göz ardı edilecek milli ve manevi değerlerimiz yoktur, olmayacaktır, olmasına da müsaade edilmeyecektir. Türk Milleti'nin tarihi zaferlerinin yıldönümünde hayale kapılıp ayrı toprak, yanlışa düşüp ayrı bayrak ve ihanete girip ayrı devlet kurma fikrinde olanlara milletimizin aziz evlatları 'Türk'ün gücünü göreceksiniz' diyerek gereken cevabı vermiş, gereken duruşu göstermiş, adeta hislerimize tercüman olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin varlık ve bağımsızlığının, hürriyete olan sevdasının tüm dünyaya kabul ettirildiği 30 Ağustos Zaferi'nin yıldönümünde, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz Türk milleti için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle yad ediyoruz" ifadelerinde bulundu.   
Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık,30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık,30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Altınışık, “Aziz vatan topraklarına kasteden, milletin birliği ve dirliğine hançer saplamak isteyenleri tüm zor şartlara rağmen denize döken Mustafa Kemal ruhu, özgür ve bağımsız yaşama arzusunun tarihe altın harflerle kazınmış halidir. Türk Milleti'ne kasteden güruh bilmelidir ki; yeniden çizilecek sınırlarımız, parçalara ayrılacak vatan toprağımız, göz ardı edilecek milli ve manevi değerlerimiz yoktur, olmayacaktır, olmasına da müsaade edilmeyecektir. Türk Milleti'nin tarihi zaferlerinin yıldönümünde hayale kapılıp ayrı toprak, yanlışa düşüp ayrı bayrak ve ihanete girip ayrı devlet kurma fikrinde olanlara milletimizin aziz evlatları 'Türk'ün gücünü göreceksiniz' diyerek gereken cevabı vermiş, gereken duruşu göstermiş, adeta hislerimize tercüman olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin varlık ve bağımsızlığının, hürriyete olan sevdasının tüm dünyaya kabul ettirildiği 30 Ağustos Zaferi'nin yıldönümünde, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz Türk milleti için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle yad ediyoruz" ifadelerinde bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.