Suriye ve Afgan uyruklu temsilcilerle toplantı yapıldı

NEVŞEHİR 27.09.2022 - 10:19, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Suriye ve Afgan uyruklu temsilcilerle toplantı yapıldı

Nevşehir'de yaşayan yabancıların sosyal uyumlarını artırmak üzere Suriye ve Afganistan uyruklu yabancı temsilcilerle toplantı düzenlendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de yaşayan yabancıların sosyal uyumlarını artırmak üzere Suriye ve Afganistan uyruklu yabancı temsilcilerle toplantı düzenlendi.  Toplantıda İl Müdürü Enver Tütel tarafından; toplumda uyulması gereken kurallar, yaşanan problemlerle ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına başvurulması konularında bilgilendirmeler yapıldı.  Nevşehir’de yaşayan yabancıların, kamusal kurallara uyumlarının çok hassas bir konu olduğu, özellikle kamu düzenini ve güvenliğini tehlikeye düşürenlerin, kanunlara uymayan ve toplumun huzurunu kaçıranların, sosyal medyada provokatif eylemlerde bulunanların ve herhangi bir suça karışan yabancıların tespit edilmesi halinde adli ve idari süreçlerin başlatılacağı belirtildi.  Yabancıların temsilcilerle arasında sağlıklı bir diyalog ve koordinasyon sağlanmasının önemi vurgulanarak, duyulan bir bilginin öncelikle kendileri arasında teyit edilip İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile de irtibat içerisinde olarak, yatıştırıcı ve sağduyulu üslubu terk etmemeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.   
Nevşehir'de yaşayan yabancıların sosyal uyumlarını artırmak üzere Suriye ve Afganistan uyruklu yabancı temsilcilerle toplantı düzenlendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de yaşayan yabancıların sosyal uyumlarını artırmak üzere Suriye ve Afganistan uyruklu yabancı temsilcilerle toplantı düzenlendi. 

Toplantıda İl Müdürü Enver Tütel tarafından; toplumda uyulması gereken kurallar, yaşanan problemlerle ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına başvurulması konularında bilgilendirmeler yapıldı. 

Nevşehir’de yaşayan yabancıların, kamusal kurallara uyumlarının çok hassas bir konu olduğu, özellikle kamu düzenini ve güvenliğini tehlikeye düşürenlerin, kanunlara uymayan ve toplumun huzurunu kaçıranların, sosyal medyada provokatif eylemlerde bulunanların ve herhangi bir suça karışan yabancıların tespit edilmesi halinde adli ve idari süreçlerin başlatılacağı belirtildi. 

Yabancıların temsilcilerle arasında sağlıklı bir diyalog ve koordinasyon sağlanmasının önemi vurgulanarak, duyulan bir bilginin öncelikle kendileri arasında teyit edilip İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile de irtibat içerisinde olarak, yatıştırıcı ve sağduyulu üslubu terk etmemeleri konusunda uyarılarda bulunuldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.