Özgöçmen

Nevşehir’e soğuk ve yağışlı hava geliyor

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
GÜNCEL 21.10.2021 - 14:44, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir’e soğuk ve yağışlı hava geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından tüm yurda soğuk ve yağışlı hava uyarısı yapıldı.
    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından tüm yurda soğuk ve yağışlı hava uyarısı yapıldı.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Çarşamba akşamından itibaren hava sıcaklıklarının 6 ila 10 derece düşmesinin beklendiği ifade edilirken soğuk ve yağışlı havaların etkili olacağı belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ülkemizin Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Bölgemizin tamamımın bu yağışlı sistemden etkilenmesi beklenmektedir. Yağışlı sistemin etkisini göstermesiyle birlikte Çarşamba gününden itibaren bölge genelinde sıcaklıkların 6 ila 10 derece düşmesi beklenmektedir. Sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yağışların; 1800 metre ve üzeri Karla Karışık Yağmurlu , 2300 metre ve üzeri rakımlı bölgelerde Kar yağışı şeklinde olması beklenmektedir. Soğuk ve yağışlı sistemin bölgemizi Cuma günü terk etmesi beklenmektedir.Bu sistemle birlikte görülebilecek Kuvvetli Yağışlar ve rakımı yüksek bölgelerde görülebilecek zirai don hadisesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı güncel uyarı ve değerlendirmelerimiz takip edilmelidir” ifadelerine yer verildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından tüm yurda soğuk ve yağışlı hava uyarısı yapıldı.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından tüm yurda soğuk ve yağışlı hava uyarısı yapıldı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Çarşamba akşamından itibaren hava sıcaklıklarının 6 ila 10 derece düşmesinin beklendiği ifade edilirken soğuk ve yağışlı havaların etkili olacağı belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ülkemizin Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Bölgemizin tamamımın bu yağışlı sistemden etkilenmesi beklenmektedir. Yağışlı sistemin etkisini göstermesiyle birlikte Çarşamba gününden itibaren bölge genelinde sıcaklıkların 6 ila 10 derece düşmesi beklenmektedir. Sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yağışların; 1800 metre ve üzeri Karla Karışık Yağmurlu , 2300 metre ve üzeri rakımlı bölgelerde Kar yağışı şeklinde olması beklenmektedir. Soğuk ve yağışlı sistemin bölgemizi Cuma günü terk etmesi beklenmektedir.Bu sistemle birlikte görülebilecek Kuvvetli Yağışlar ve rakımı yüksek bölgelerde görülebilecek zirai don hadisesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı güncel uyarı ve değerlendirmelerimiz takip edilmelidir” ifadelerine yer verildi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.